studenti

Univerza v Mariboru v sodelovanju z Elektro Maribor (podjetje za distribucijo električne energije d.d.) objavlja razpis za Izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru za študijsko leto 2012/2013.

 

Namen tega razpisa je nagraditi najboljšega študenta ali študentko za študijsko odličnost ter spodbuditi in motivirati študente za nadaljnjo dobro delo in uspehe.

Na razpis se lahko prijavijo študentje, ki imajo v študijskem letu 2012/2013 veljaven status študenta UM in so v času študija redno napredovali ter so vpisani v:

  • najmanj tretji letnik prve stopnje,
  • najmanj tretji letnik enovitega magistrskega študija
  • v študijski program druge stopnje,
  • absolventsko leto po starih univerzitetnih študijskih programih.

Rok za oddajo je 25. april 2013 do 15. ure (ali vlogo in priloge vročite osebno na recepciji UM, ali pa jih pošljete po pošti).

Vlogo najdete na povezavi TUKAJ.

Vse vloge bo pregledala strokovna  komisija v sestavi dveh univerzitetnih profesorjev, strokovnega sodelavca oddelka za izobraževanje in študentske zadeve ter dveh predstavnikov študentov. Komisija bo vloge ocenila najkasneje do 20. 5. 2013, rezultati pa bodo objavljeni na spletni strani Univerze v Mariboru in na spletni strani družbe Elektro Maribor d.d.

Nagrada za najboljšega študenta je 650€, ki jih prispeva družba Elektro Maribor d.d.

Več informacij o potrebnih potrdilih, prilogah, načinu vročitve, si lahko preberete TUKAJ. Za morebitna vprašanja se obrnite na studentski.svet@um.si.

0 komentarjev

    Napiši komentar