rsz_uni_liga_spletna_stran-02-01

Študentski svet Univerze v Mariboru tudi letos organizira

UNIVERZITETNO ŠPORTNO LIGO ZA PRVAKA UNIVERZE V MARIBORU!

IMG_4537

Univerzitetna športna liga za prvaka Univerze v Mariboru je tradicionalno tekmovanje, v katerem se pomerijo ekipe iz članic UM. Študenti se lahko pomerijo v nogometu, košarki in odbojki, študentke pa v odbojki.

resized_IMG_4452

resized_IMG_3935

Liga poteka od novembra do aprila.
Tekme v futsalu in košarki se bodo igrale ob ponedeljkih v UŠC Leona Štuklja, tekme v odbojki pa ob torkih v UŠC Leona Štuklja.

resized_IMG_4326

resized_IMG_4084

Te zanima kako smo se imeli na lanskoletni ligi? Tukaj je video iz finala!

 

Kako se prijaviti?
Kontaktiraj koordinatorja za šport na svoji fakulteti (seznam koordinatorjev po fakultetah najdeš tukaj!) ter mu sporoči, v kateri disciplini bi rad/a sodeloval/a, da te prijavi v ekipo. Vsaka fakulteta ima pravico do ene ekipe v posamezni športni panogi, v ekipi pa je lahko 15 igralk oz. igralcev. Za sodelovanje v ekipi je potreben veljaven status študenta za tekoče študijsko leto.

Prijaviti se je možno najkasneje 26.oktobra 2016! PRIJAVNINE NI!

V kolikor na svoji fakulteti ne najdeš koordinatorja za šport oz. potrebuješ še dodatne informacije, nam piši na studentskisvet@um.si.

Pomembno je, da tekom študijskega leta ne “migamo” samo z možgani, ampak da v obštudijskem času razgibamo tudi svoje telo. Pridruži se nam na Univerzitetni športni ligi za prvaka Univerze v Mariboru ter preživi športne, družabne in tekmovalne trenutke z ekipo iz svoje fakultete ter z ekipami iz drugih fakultet!

IMG_4642

Spremljaj nas tudi na Facebooku!

0 komentarjev

    Napiši komentar