IMG_6704

Včeraj smo za študentke organizirali maraton aerobike, s katerim smo jim polepšali praznični dan in jim ponudili možnost, da brezplačno naredijo nekaj dobrega in prijetnega zase!

 

Večer smo začeli z Reggaetonom, plesno vadbo, ki pri nas sicer še ni precej znana in razširjena. A to ni bila ovira za študentke, ki so se že prva vadbe udeležile v velikem številu ter z veseljem spoznavale nove gibe.

IMG_6593
Naslednja vadba, ki je potekala, je bila Cardio Shape. Vaditeljica Danijela je s svojo energijo punce pošteno razgibala skozi vadbo polno dinamike in hitrih gibov. Ob 21.30 uri se je pričel Intervalni trening. Punce iz društva KinVita+ so bile z nami že januarja in zanimanje za njihovo vadbo je bilo ponovno veliko.

IMG_6726

IMG_6754

 

 

 

 

 

 

Večer smo kot ponavadi zaključili z Yogalatesom, s katerim so se vse udeleženke umirile in dodobra raztegnile.

IMG_6807

Veseli smo bili velikega in dobrega odziva ter dejstva, da si je toliko deklet tudi na ta praznični dan vzelo čas zase. Prepričani smo, da smo marsikateri študentki polepšali letošnji dan žena in ga naredili še malce bolj posebnega. Z mislijo na še več takšnih dni, aktivnosti in druženj že komaj čakamo naslednje leto!

IMG_6825

IMG_6828
 

 

 

 

 

 

Še več fotografij iz dogodka najdete TUKAJ!

Foto: Maruša Lešnik

0 komentarjev

    Napiši komentar