foto_študentsko_delo

Poletje, končno!  V času brez študijskih obveznostih lahko več pozornosti nameniš tudi drugim aktivnostim, med njimi tudi študentskemu delu. Vir zaslužka, pridobivanje izkušenj, delovnih navad, poznanstev – vse to študentom nudi študentsko delo. 

 

Zakaj se odločiti za študentsko delo?

Študentje se za poletno študentsko delo najpogosteje odločajo zaradi zaslužka, ki ga namenijo nakupu oblačil, telefona, računalnika, poletim dopustom in druženjem s prijatelji ali pa ga prihranijo za prihajajoče študijsko leto. A vendar je študentsko delo odlična priložnost za pridobivanje izkušenj, delovnih navad in poznanstev z želenega področja dela. Študentsko delo je lahko odlična naložba za tvojo prihodnost!

 

Kako do počitniškega dela?

Študentski servisi vso leto ponujajo množico različnih del, a je največ povpraševanja po njih v poletnem času. Na voljo je ogromno različnih del iz najrazličnejših področjih, med drugim lahko izbiraš med programiranjem, promocijami, selitvami, prevajanjem, prodajo, strežbo, montažo, animacijo ….

foto_študentsko_delo3 foto_študentsko_delo4
foto_študentsko_delo1 foto_študentsko_delo2 

Počitniško delo lahko najhitreje najdeš tako, da si ogledaš portale študentskih servisov, ki dnevno ponujajo na stotine del, ali pa se oglasiš osebno v njihovih poslovalnicah, kjer ti bodo referenti pomagali pri izbiri želenega dela.

 

Pred začetkom študentskega dela …

Pred začetkom študentskega dela se vedno pozanimaj o urni postavki, obsegu in trajanju dela, zahtevah, dodatnih pogojih in internih pravilih v podjetju, v katerem nameravaš delati, ter prejemu plačila. Pomembno je tudi, da se pozanimaš o plačilni disciplini delodajalca, in sicer pri študentskem servisu ali na spletni strani neplacniki.info.

0 komentarjev

    Napiši komentar