foto_prezivi_dan_v_oz

Želiš en dan preživeti z vpogledom v delovanje Organizacije združenih narodov (OZN) na Dunaju? Shadowing programme študentom omogoča, da en delovni dan spremljajo delo zaposlenega pri OZN in tako pridobijo vpogled v mednarodni svet Dunajskega mednarodnega centra.

 

Shadowing programme podiplomskim študentom, ki jih zanima delovanje Organizacije združenih narodov, omogoča, da en delovni dan spremljajo delo zaposlenega pri OZN. Cilj programa je obeležiti 24. oktober, dan Združenih narodov.

Kako si osebje OZN prizadeva za napredek pri globalnem razoroževanju ali kako se borijo proti drogam, trgovini z ljudmi in organiziranemu kriminalu? Kako je osebje OZN vključeno v zaščito beguncev ali miroljubno rabo vesolja? Kako potekajo tiskovne in informacijske aktivnosti OZN? Bi morda rad vedel več o tem, kako poteka simultano prevajanje konferenc v vseh šest uradnih jezikov OZN ali kako urediti in tiskati dokumente z več kot tisoč stranmi?

Za sodelovanje v programu se lahko prijavijo podiplomski študenti katerega koli univerzitetnega programa, stari do vključno 29 let, ki imajo slovensko državljanstvo. V Sloveniji bodo za sodelovanje v programu izbrani štirje kandidati.

Organizator razpisa krije potne stroške in stroške prehrane za en dan na Dunaju v obliki pavšalnega zneska.

Prijava je možna do 8. avgusta 2017 preko elektronske pošte info@unaslovenia.org.

Več podrobnosti je na voljo tukaj.

 

Foto: Flickr

0 komentarjev

    Napiši komentar