foto-uvajalni-teden-za-bruce-20162017

Draga brucka, dragi bruc!

Pred vami je eno najbolj vznemirljivih obdobij vašega življenja – študijska leta. Veseli smo, da ste se odločili ta študijska leta preživeti na Univerzi v Mariboru.

Če si že zastavljate vprašanja, v katerih prostorih bo potekal vaš študij, kje boste lahko iskali študijsko gradivo, kje bo najlaže poiskati bodoče profesorje, tutorja študenta, strokovnega delavca v referatu in še koga, ki vam bo lahko priskočil na pomoč, saj vam ni vseeno, kako boste vstopili v akademski svet, če vas zanima, kaj vse boste lahko organizirano počeli po urah v predavalnici, potem je uvajalni teden za bruce in brucke kot nalašč za vas.

Kdaj?
Od ponedeljka, 25. 9. 2017, do petka, 29. 9. 2017

Kje?
Na različnih lokacijah Univerze v Mariboru, ki jih najdete v programu.

Čemu?
Za čim hitrejši in uspešnejši začetek študija z radovednim, ustvarjalnim in inovativnim spoznavanjem vsega novega – seveda s končnim ciljem, da uspešno zaključite študij in suvereno vstopite na trg dela.

Obvezno?
Zelo priporočljivo, zato pridite.

Dobrodošli!

Ne spreglejte! V četrtek, 28. septembra, ob 12. uri bo v Veliki dvorani Univerze v Mariboru za motivacijo in premagovanje negotovosti poskrbela diplomantka Fakultete za naravoslovje in matematiko Univerze v Mariboru, ki je znana po svojih vlogah v humoristični seriji Čista desetka in v šovu Zvezde plešejo – Urška Vučak Markež. Na vedno komičen in izviren način bo spregovorila o tem, kaj prinaša vstop v akademski svet, kako se spoznati z novim okoljem, kaj ob študiju še početi in česa ne smete zamuditi ter kako sploh preživeti. Na dogodek se lahko prijavite tukaj. 

0 komentarjev

    Napiši komentar