foto-brezplacno-prebiranje-aplikacije-delo-ekspres

Študentje, še naprej boste lahko vedno na tekočem z aktualnimi dogodki in pomembnimi novicami! Za vse redne študente Univerze v Mariboru bo namreč tudi to študijsko leto možna brezplačna uporaba Delove aplikacije Delo Ekspres.

 

Vsi študenti Univerze v Mariboru, ki ste v študijskem letu 2017/2018 vpisani na redni študij, boste od 1. oktobra 2017 do 30. septembra 2018 imeli možnost brezplačnega prebiranja aplikacije Delo Ekspres, aplikacije za pametne telefone in tablične računalnike medijske hiše Delo.

Aplikacija vam omogoča dostop do najpomembnejših dnevnih novic vse dni v letu, kjerkoli in kadarkoli. Novice so od ponedeljka do petka osvežene dvakrat, ob 6. in 18. uri, ob vikendih in praznikih pa izidejo samo ob 6. uri. Izpostavljene so najpomembnejše zgodbe dneva iz Slovenije in sveta, skupaj z vremensko napovedjo in napovedjo kulturnega dogodka. V primeru odmevne novice dobite obvestilo nemudoma.

      

Do aplikacije lahko dostopate s pametni telefoni in tabličnimi računalniki z operacijskim sistemom iOS (iTunes) ali Android (Google Play).

Kodo za brezplačen dostop do aplikacije pridobite na strani: http://promo.delo.si/EKSMB. Tukaj so dostopna tudi navodila za aktivacijo kode v aplikaciji.

Pred uporabo oziroma registracijo pozorno preberite tudi izjavo o obdelavi podatkov!

Strinjam se, da Delo d.o.o. hrani in uporablja moje podatke v trženjske namene, kot so opisani: Sodelujoči so seznanjeni in se strinjajo, da organizator Delo d.o.o., njegove posredovane osebne podatke uporabljata in shranjujeta skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženec dovoljuje, da Delo d.o.o. navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke organizatorja in partnerskih podjetij organizatorja ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabi za neposredno trženje. Navedene osebne podatke lahko Delo d.o.o., hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve udeleženca. Na podlagi 73. člena ZVOP-1 lahko posameznik kadarkoli zahteva popravek ali izbris podatkov in sicer pisno na naslov: Delo d.o.o., Dunajska 5, Ljubljana. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). 

 

Prijetno branje!

0 komentarjev

    Napiši komentar