Zakaj je Um prava izbira

Informativni dnevi bodo na vseh fakultetah Univerze v Mariboru potekali v petek, 9. februarja 2018, ob 10. in 15. uri in v soboto, 10. februarja 2018, ob 10. uri, kjer se bodo bodoči študentje lahko podrobneje seznanili z vpisnimi pogoji, možnostmi in pogoji študija, z možnostmi zaposlovanja in nadaljevanja izobraževanja ter z drugimi informacijami, ki so pomembne za odločitev o študiju.

BREZPLAČNI AVTOBUSNI PREVOZ

Univerza v Mariboru bo za bodoče študente v petek, 9. februarja 2018, ob 8.45 uri, poskrbela za brezplačen avtobusni prevoz izpred glavne železniške postaje v Mariboru do fakultet Univerze v Mariboru v mestu Mariboru. Kot novost bo letos organiziran tudi prevoz do Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru, ki se nahaja v Hočah (Pivola 10), udeležence informativnih dni na fakulteti pa bodo pripeljali nazaj na rektorat Univerze v Mariboru (Slomškov trg 15). Več o tem tukaj!

zemljevid krožne vožnje 2018

USTVARI SI PRIHODNOST – KAJ JE DOBRO VEDETI PRED IZBIRO ŠTUDIJA

Kdaj? petek, 9. februar, ob 11.30
Kje?  Rektorat Univerze v Mariboru

V petek, 9. februarja 2018, med 11.30 in 14. uro (med obema časovnima terminoma predstavitev na fakultetah), pripravlja Univerza v Mariboru že tradicionalni dogodek z naslovom »Ustvari si prihodnost – kaj je dobro vedeti pred izbiro študija?«, ki je namenjen bodočim študentom in njihovim staršem, da bi si tako pridobili čim več informacij, povezanih z izbiro študija na Univerzi v Mariboru. V sklopu dogodka bodo potekale organizirane predstavitve, kjer bodo udeleženci dobili informacije o prijavnem postopku, o bivanju v Študentskih domovih, dislociranih fakultetah, o obštudijskih dejavnostih in kariernem svetovanju. Dogodek bo potekal na Rektoratu Univerze v Mariboru.

DAN ODPRTIH VRAT ŠTUDENTSKIH DOMOV

Kdaj? petek, 9. februar, ob 13. uri
Kje?  sedež Študentskih domov Univerze v Mariboru

V okviru letošnjih informativnih dni na Univerzi v Mariboru bo potekal tudi Dan odprtih vrat Študentskih domov, kjer bodo stanovalci študentskih domov bodočim študentom predstavili utrip študentskega življenja in jih povabili na voden ogled študentskih naselij. Dan odprtih vrat bo v petek, 9. februarja 2018, s pričetkom ob 13. uri, na sedežu Študentskih domov, na Gosposvetski cesti 83 v Mariboru.​

INFORMATIVNI SEJEM Študent:UM

Kdaj? petek, 2. februar, med 9. in 21. uro
Kje?  nakupovalno središče Europark

Kot dopolnitev Informativnih dni, Univerza v Mariboru organizira v petek, 2. februarja 2018 za dijake srednjih šol Informativni sejem Študent:UM, ki bo potekal med 9. in 21. uro v nakupovalnem središču Europark v Mariboru. Osrednji namen dogodka je bodočim študentom zagotoviti vse informacije o fakultetah, študijskih in drugih programih Univerze v Mariboru in jim tako olajšati odločitev o svoji nadaljnji študijski in karierni poti. Informativni sejem ŠTUDENT:UM predstavlja strnjen vir informacij o izobraževanju na Univerzi v Mariboru. Več o tem tukaj!

0 komentarjev

    Napiši komentar