Nagrada Mladinskega sveta Slovenije za najboljše zaključno delo s področja mladih

Mladinski svet Slovenije razpisuje MSS nagrado za najboljšo diplomsko oziroma magistrsko nalogo s področja mladih za leto 2017. Prijavite se lahko vsi mladi, ki ste v letu 2017 magistrirali ali diplomirali ter ste v svojem delu obravnavali tematiko povezano z mladimi. V obeh kategorijah bodo podelili finančno nagrado.

Prijavite se lahko vsi, ki:

  • ste v letu 2017 na katerikoli visokošolski instituciji v Sloveniji zagovarjali diplomsko ali magistrsko delo,
  • ste v zaključnem delu obravnavali katerokoli tematiko s področja mladih in
  • ste bili ob zagovoru dela stari manj kot 30 let.

Prijavite se preko spletne prijavnice najkasneje do petka, 16. februarja 2018.

Kolegij MSS bo oblikoval komisijo, ki bo preučila prispele prijave ter se na podlagi mnenja komisije odločil o izbiri najboljšega dela v dveh kategorijah. Ključni kriteriji za podelitev nagrade bodo aktualnost, uporabnost in pronicljivost diplomskega oz. magistrskega dela. Avtorici oz. avtorju bodo podelili:

  • za najboljše magistrsko delo – 400 evrov bruto,
  • za najboljše diplomsko delo – 300 evrov bruto.

Predvidoma bodo v začetku aprila 2018 na svečani prireditvi razglasili prejemnici oz. prejemnika nagrade. Za vsa dela, ki jih bodo prepoznali kot relevantna za področje mladine, bodo avtoricam oz. avtorjem podelili priznanja. Ob tej priložnosti bodo tudi izpostavljena in predstavljena zanimiva spoznanja iz izbranih prijavljenih del. Priznanja bodo prejeli tudi najbolj prizadevni mentorji.

Več informacij in razpis tukaj!

0 komentarjev

    Napiši komentar