Predizpitni maraton aerobike 2018 FE2

V ponedeljek je v UŠC Leona Štuklja v naši organizaciji potekal že tradicionalni Predizpitni maraton aerobike, ki je poskrbel za sprostitev, razbremenitev in predvsem za dvig pozitivne energije pred napornimi dnevi izpitnega obdobja.

Še preden zakoramo v izpitno obdobje smo študenti in študentke še zadnji ponedeljek pred napornimi študijskimi obveznostmi izkoristili za dobro rekreacijo, sprostitev in poskrbeli za fizično kakor tudi psihično kondicijo. Od 17. ure pa vse do 22. ure smo se družili na vadbah Reggaeton, Bodyattack, Bodycombat, GRIT in  Yogalates. Tisti, ki so bili najbolj vztrajni in vzdržljivi ter so zdržali vsaj tri vadbe, so prejeli tudi darilni paket, trije sreči izžrebanci pa glavne nagrade.

DSC_0528    DSC_083623

Študenti in študentke so se lahko med vadbami odžejala s pijačo, pri tem pa zamaške odvrgli v zbiralni koš, ki je del naše akcije zbiranja zamaškov za dečka Marka.

DSC_0586    DSC_0875

Z brezplačnim Predizpitnim maratonom aerobike želimo študente spodbuditi, da kljub napornemu tempu študentskega življenja najdejo čas in poskrbijo za svoje zdravje. Verjamemo, da so vaditelji poskrbeli za kvalitetno rekreacijo, sprostitev, druženje in pozitivno energijo.

Za sodelovanje se zahvaljujemo Plesno vadbenemu centru S, Fitnes Formi, Medicinsko estetskemu centru Perfect Body, Delikomatu in Univerzitetnemu športnemu centru Leona Štuklja Maribor.

Predizpitni-maraton-aerobike-2018-logotipi-partnerjev-1

Se vidimo ponovno na maratonu aerobike, ki bo potekal marca ob Dnevu žena!

 

Foto: Nina Katarina Bračko

« 1 of 3 »

0 komentarjev

    Napiši komentar