iswib-2018-participant-applications

Mednarodni teden študentov ISWiB (International Student Week in Belgrade) vam ponuja možnost nepozabenga preživljanja poletja, polnega izjemnih in dih jemajočih izkušenj, neprespanih noči, veselja, smeha in sreče. ISWiB je enkratna priložnost za druženje z vrstniki iz celega sveta!

International Student Week in Belgrade je mednarodni izobraževalni in kulturni festival, ki bo potekal v Beogradu, v mestu, ki nikoli ne spi. Na festivalu bodo udeležencu spoznavali Beograd in srbsko kulturo ter  sodelovali na različnih delavnicah na temo aktualnih družbenih problematik, kjer bodo uporabljali različne metode, kot so glasba, joga, fotografija, debata, IT, itn. ISWiB vam omogoča, da delite svoje ideje in prepričanja z vrstniki iz celega sveta v okolju brez predsodkov, nasilja, ksenofobije in sovražnega govora. Stopite v stik z izjemnimi strokovnjaki iz različnih področij in izkoristite pridobljena znanja za izboljšanje vaše lokalne skupnosti z novimi projekti. ISWiB 2018 bo potekal v Beogradu med 15. in 23. julijem 2018.

K sodelovanju so posebej vabljeni mladi ljudje s posebnimi potrebami ter pripadniki ranljivih skupin. Festival jim bo prilagojen z namenom promocije pomena njihovega sodelovanja in povezovanja mladih iz Srbije in celega sveta. Prijave zbirajo do 28. 2. 2018 do 23.59. Na festival se lahko prijavijo mladi med 18. in 30. letom starosti. Prijavnina na festival znaša 150€ in vključuje prenočišče, hrano (tri obroke dnevno) ter stroške vseh  načrtovanih delavnic.

Več informacij o samem festivalu lahko najdete na njihovi spletni strani ali na Facebooku.

0 komentarjev

    Napiši komentar