20182302_IzraziSe_ssum

Umetnice in umetniki! Ali v svojem prostem času radi poprimete za čopič ali svinčnik? Ali svoje vzpone in padce zapišete na papir? Ali preprosto v svojem času radi fotografirate? Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili z DA, potem morate prebrati do konca.

Študentski svet Univerze v Mariboru za vse kreativne študentke in študente pripravlja kreativni natečaj z naslovom »Izrazi se«. Na natečaj lahko prijavite:

  • likovna dela,
  • literarna dela ter
  • fotografije.

Z natečajem želimo vam, študentkam in študentom, dati možnost in priložnost, da izrazite in pokažete svojo kreativnost ter da ste opaženi! Vsa prispela dela bodo razstavljena na enotedenski razstavi v čitalnici ČUK, v obdobju od 21. 3. do 28. 3. 2018.

Najboljša tri dela iz vsake kategorije, ki bodo izbrana s pomočjo glasovanja v času razstave, bomo tudi nagradili. Zmagovalno delo posamezne kategorije prejme knjižno nagrado, vstopnice za Slovensko narodno gledališče Maribor in Narodni dom Maribor.

Časa za prijavo imate do 16. marca 2018.

Oddaja del je možna na dva načina, in sicer:
– Preko obrazca na spletni strani ssum.um.si, kjer morate zraven oddaje dela avtorji oddati tudi izpolnjen in podpisan prijavni obrazec za natečaj.
– Osebno prinesete svoje avtorsko delo na Rektorat, od 8. do 15. ure ure (Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, Vložišče). Zraven morate oddati tudi izpolnjen in podpisan prijavni obrazec.

Za dodatne informacije v zvezi z natečajem nam lahko pišete na naslov: studentskisvet@um.si.

Študentski svet Univerze v Mariboru pričakuje vaše kreativne ideje in dela!

Pravico do sodelovanja na natečaju imajo vsi študenti z veljavnim statusom študenta na Univerzi v Mariboru v študijskem letu 2017/2018. Vsak študent lahko odda eno ali več del, katerih avtor mora biti on sam. Več napotkov ter tehničnih navodil najdete v razpisu.

 

Priloge:

0 komentarjev

    Napiši komentar