Dan-PUNat-zdravja-WEB-1-1200px

Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Maribor pripravlja 63. sezono zdravstvenega in socialnega letovanja otrok, ki bo izvedena v poletnem času. Ker letovanja otrok v Punatu brez zanesljivih in odgovornih prostovoljcev – vzgojiteljev otrok na letovanju -, ni mogoče izvesti, RKS k sodelovanju vabi nove prostovoljce.

Vas veseli delo z otroki in bi želeli v prijetnem okolju, na svežem zraku ob čisti morski vodi storiti nekaj dobrega za najmlajše?

Pridružite se prostovoljcem – vzgojiteljem otrok na letovanju in tudi vi s svojim delom prispevajte k temu, da bodo otroci preživeli 10 nepozabnih dni na morju v MPD Punat na otoku Krk. Vaš trud bo na koncu, ob veselih obrazih otrok, zagotovo poplačan.

kuferpunmorja (1)

Vse, ki ste odgovorni, strokovno usposobljeni in pripravljeni, da se priključite preko 200 vzgojiteljem, ki kot prostovoljci skozi poletje skrbijo za vodenje, vzgojo in oskrbo otrok na letovanju, pozivamo k čimprejšnji prijavi (zaradi organizacije usposabljanj). Na 10-dnevno prostovoljno delo se lahko prijavite kot vzgojitelj otrok ali kot športno-rekreativni voditelj. Delo bo potekalo v MPD Frankopan v Punatu na otoku Krk v Republiki Hrvaški.​​

Več informacij o letovanju in PRIJAVNICO ZA LETO 2018 najdete na tej povezavi ali v vabilu.

Dan-PUNat-zdravja-WEB-1-1200px

 

0 komentarjev

    Napiši komentar