logotipi Energija Plus, Univerza v Mariboru, Elektro Maribor

Vabilo
na slavnostno razglasitev rezultatov razpisa
»Najboljši študent Univerze v Mariboru«

Univerza v Mariboru je v sodelovanju z Elektrom Maribor d.d. in Energijo plus d.o.o. izvedla razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru v študijskem letu 2017/2018.

Z razpisom smo želeli nagraditi najboljše študente za njihovo študijsko odličnost ter jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju, saj se zavedamo pomena izobraževanja, ki je temelj konkurenčnosti na trgu dela.

Na razpis se je prijavilo 21 odličnih študentov, iz 12 fakultet. Njihove vloge je pregledala strokovna komisija ter na podlagi meril za ocenjevanje vlog izbrala najboljšega študenta Univerze v Mariboru in drugo ter tretje uvrščenega.

Slavnostna prireditev, na kateri bomo razkrili rezultate razpisa in nagradili prve tri najboljše uvrščene, bo potekala v ponedeljek, 28. 5. 2018, ob 14. uri v dvorani Antona Trstenjaka na rektoratu Univerze v Mariboru.

Nagrade bodo podelili prof. dr. Nataša Vaupotič, prorektorica za študijsko dejavnost Univerze v Mariboru in predsednica komisije za izbor, mag. Boris Sovič, predsednik uprave Elektra Maribor, in Bojan Horvat, direktor družbe Energija plus.

Vabimo Vas, da se nam na prireditvi pridružite, in vsi skupaj čestitamo najboljšim študentom Univerze v Mariboru.

0 komentarjev

    Napiši komentar