Edit poletna šola, brezplačna poletna šola

Konec julija brezplačna poletna šola EDIT v Ljubljani in Mariboru ponovno odpira svoja vrata. Pošlji prijavo do 20. junija 2018 in poletje izkoristi poletje za pridobivanje dodatnih izkušenj.

Sodeluj na privlačnih tehnoloških projektih. Razreši poslovne izzive iz resničnega življenja. Pridobi praktične izkušnje. Razvij svoje znanje o informacijskih tehnologijah in ob tem oblikuj lastno prihodnost. EDIT, vodilna poletna šola v regiji, je tvoj prvi korak na poslovni poti na področju informacijskih tehnologij. Prav tako je to odlična priložnost, da spoznaš ljudi s podobnimi željami in razviješ svoje poslovno omrežje.

Pridruži se dvotedenskemu (16. -27. julij 2018) brezplačnemu programu in osvoji najnovejše tehnologije.

EDIT poteka na dveh lokacijah – v Ljubljani in Mariboru.

Maribor: Gradnja igralniških vizualizacij

Nauči se, kako z analitiko podatkov v realnem času razkriti zgodbe, ki se skrivajo v igralnih avtomatih. Sodelovali boste pri oblikovanju uporabniku prijaznih grafičnih predstavitev podatkov (načrt igralnice), ki prikazujejo informacije, kot so najbolj »vroči« igralni avtomati, okvare, sumljive aktivnosti in varnostna tveganja.

Ljubljana: Zgradi platformo za interakcijo s potniki

Razvili boste lastno platformo, s katero boste pritegnili pozornost potnikov med potovanji na dolge razdalje (vlak, avtobus, letalo). Program vam bo pomagal osvojiti nova znanja o zalednih in uporabniških tehnologijah, rudarjenju podatkov, nadzornih ploščah za administratorje ter igrifikaciji.

Prijavite se lahko na edit.world.

Poglej predstavitveni video poletne šole in izvedi več!

0 komentarjev

    Napiši komentar