Marketinško-medijska poletna šola

Mladi katerekoli smeri ali področja študija se lahko med 25. in 27. septembrom udeležite poletne šole, ki jo organizirata Energija plus in medijska hiša Montel Energetika.NET v prostorih ABC pospeševalnika v Ljubljani.

Pri iskanju idej in reševanju energetskih izzivov so včasih bolj kot znanje pomembne iznajdljivost, vztrajnost, kreativnost, pripravljenost za učenje, samoiniciativnost in seveda energičnost. Zato Energija plus in Montel Energetika.NET za mlade vseh smeri in področij študija organizirata že tradicionalno marketinško-medijsko poletno šolo, ki bo letos med 25. in 27. septembrom potekala v prostorih ABC pospeševalnika v Ljubljani.

Udeleženci boste dobili poglobljena znanja o komuniciranju, marketingu in novinarstvu v energetiki, zadnji dan šole pa se boste brezplačno udeležili konference En.ekonomika & industrija 018 v ljubljanski Kristalni palači. Po skupinah se boste soočili tudi s konkretnimi izzivi, ki pestijo velike energetske družbe.

Organizatorja mlade vabita, da pošljete svoj kreativen CV in motivacijsko pismo najkasneje do 17. septembra 2018 do polnoči na e-mail: urednica@energetika.net. Priložnost sodelovanja na poletni šoli bodo dobili tisti, ki bodo s prijavo izkazali največjo mero motiviranosti in želje za udeležbo. Ta jim bo lahko karierni skok v svet, kjer se prepletajo mediji, marketing in energetika, zagotovo pa jim bo odgovorila na vprašanje, ali lahko v danih temah najdejo svoje zadovoljstvo. O izboru bodo prijavljeni obveščeni do 21. septembra 2018.

Za najobetavnejše kandidate bo brezplačna celotna poletna šola.

0 komentarjev

    Napiši komentar