Razpis-za-vpis-v-podiplomske-študijske-programe-Univerze-v-Mariboru-v-študijskem-letu-201819

Univerza v Mariboru je objavila razpis za vpis v podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru za študijsko leto 2018/19. Prva prijava je možna najkasneje do 10. septembra 2018! V kolikor vsa mesta ne bodo zapolnjena, se lahko ponudijo kandidatom v posebnem roku za zapolnitev mest.

Kandidati se v študijskem letu 2018/2019 lahko na Univerzo v Mariboru prijavijo v študijske programe druge in tretje stopnje, ki jih razpisujejo članice – fakultete Univerze v Mariboru.

Na spletni strani Univerze v Mariboru najdete podrobnejše podatke o študijskih programih:

Slovencem in državljanom držav članic EU je na voljo le en prijavni rok. V kolikor bodo po zaključenem prijavnem roku fakultetam na študijskih programih ostala nezapolnjena vpisna mesta, jih lahko te ponudijo kandidatom v posebnem roku za zapolnitev še prostih vpisnih mest.

Za državljane Slovenije in državljane držav članic EU:

1. prijava: od objave razpisnega besedila do najkasneje 10. septembra 2018.

2. prijava: V kolikor bodo po zaključenem prijavnem roku fakultetam na študijskih programih ostala nezapolnjena vpisna mesta, jih lahko ta ponudi kandidatom v posebnem roku za zapolnitev še prostih vpisnih mest, ki bo trajal od 24. septembra 2018 do najkasneje 25. septembra 2018 do 12. ure.

Razpis in dodatne informacije so dostopne tukaj!

0 komentarjev

    Napiši komentar