Literarno-fotografski natečaj Spol in spolnost

Društvo študentov Psihologije Maribor v okviru projekta Kako si? Maribor razpisuje literarno-fotografski natečaj na temo Spol in spolnost.

Letošnja tema projekta ob dnevu duševnega zdravja – spol in spolnost  je v javnosti pogosto tabu. S tovrstnimi projekti znotraj psihološke stroke želijo v Društvu študentov Psihologije Maribor spodbuditi javni diskurz in zavedanje o pomembnosti teh tem za duševno zdravje.

Že stoletja spol in spolnost navdihujeta različne vrste umetnosti, tudi literaturo in fotografijo. Če tudi v tebi temi spola in spolnosti prebudita kreativnost, ne odlašaj in sodeluj na natečaju! Na natečaju lahko sodeluješ s fotografijo ali literarnim delom. Literarni izdelki naj obsegajo do 1000 besed oz. največ 3 pesmi na enega ustvarjalca, prav tako lahko vsak odda največ 3 fotografije. Starostne omejitve za sodelovanje ni.

Vsa prispela dela bo pregledala strokovna komisija, ki bo razkrita ob koncu natečaja. Ob zaključku natečaja bodo dela razstavljena na javnem mestu. Organizatorji so poskrbeli tudi za praktične nagrade za prva tri najvišje uvrščena dela na obeh področjih (literarnem oz. fotografskem).

Svoje literarno delo ali fotografijo lahko oddaš do 7. 9. 2018 na kakosi.mb@gmail.com z zadevo: Za natečaj. Vsak avtor bo od ekipe Kako si? Maribor prejel povratno sporočilo kot potrdilo o prejetem delu.

Več o natečaju in navodila za oddajo si lahko prebereš tukaj! V primeru dodatnih vprašanj ali dilem pa lahko pišeš na kakosi.mb@gmail.com.

0 komentarjev

    Napiši komentar