Nagrade DSAF za študijske animirane projekte v letu 2018

Društvo slovenskega animiranega filma je pripravilo prvi poziv za podelitev Nagrad DSAF za študijske animirane projekte v letu 2018.

V zadnjih letih so v Društvu slovenskega animiranega filma opazili porast kvalitetnih študentskih animiranih del in zato je prav, da si najboljša izmed njih zaslužijo še posebno priznanje in spodbudo pri realizaciji.

V ta namen bodo podelili dve nagradi:

  • nagrado DSAF za končan študijski animirani film ter
  • nagrado DSAF za študijski animirani projekt v razvoju.

K prijavi vljudno vabijo vse študente in študentke, ki v svojem študiju ustvarjajo animirane projekte, prav tako pa tudi izobraževalne institucije, v okviru katerih nastajajo študentski animirani projekti. Rok za prijavo je 30. september 2018 do polnoči.

Nagrajena projekta bo izbrala komisija v sestavi strokovnjakov s področja animiranega filma, prejela pa bosta tudi denarno nagrado v višini 500 EUR. Podelitev nagrad bo potekala v Slovenski kinoteki, ob praznovanju svetovnega dneva animiranega filma, 28. oktobra 2018.

Besedilo poziva je dostopno na tej povezavi, več o pravilih za prijavo del pa najdete tukaj. Za dodatne informacije so na voljo na info@dsaf.si.

0 komentarjev

    Napiši komentar