Vabljeni k vpisu v igralsko šolo IZRAZI.SE

Univerzitetna knjižnica Maribor v sodelovanju s Kulturnim inkubatorjem MKC Maribor vabi k vpisu v Izrazi.se, šolo igre, sproščenega nastopa in pozitivne komunikacije.

Izrazi.se je šola igre, sproščenega nastopa in pozitivne komunikacije, ki že peto leto uspešno poteka pod mentorstvom igralca Iztoka Bevka.

Namen šole je omogočiti udeležencem, da bodo s pomočjo treninga igre raziskovali svoje potenciale na področju izražanja čustev, psihičnih stanj in zavedanja omejujočih predsodkov o sebi ter v interakciji s soustvarjalci ustvarili njim lasten izraz odnosa do sebe in okolice. V šolo so vabljeni tudi tisti, ki si želijo zgolj znebiti se strahu pred javnim nastopanjem (glasbeniki, učitelji, vodstveni delavci, predavatelji …) in jasnim posredovanjem svojih misli ter čustev ali izboljšali komunikacijo z drugimi ljudmi.

Šola bo potekala v Mariboru vsak ponedeljek od 18. ure do 19.30 v MKC Maribor (začetna skupina) in vsak torek od 17. do 19. ure  v Univerzitetni knjižnici Maribor (nadaljevalna  skupina).

Prijave in več informacij tukaj!

0 komentarjev

    Napiši komentar