Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) že šesto leto organizira dogodek, katerega namen je študentom skozi sodelovanje v različnih delavnicah in tekmovanja v natečajih omogočiti, da izrazijo svojo ustvarjalno žilico in se naučijo nekaj novega.

Sodeluješ lahko na naslednjih natečajih:

Na razpis se lahko prijavijo samo posamezniki, ki imajo status študenta na katerikoli univerzitetni ali višješolski izobraževalni instituciji v Republiki Sloveniji in niso družinski člani sodelujočih v žiriji. Prijava na natečaj je brezplačna (ni plačila prijavnine)!

Na natečaju lahko posameznik sodeluje z enim delom v posamezni kategoriji. Delo mora ustrezati tehničnim pogojem posamezne kategorije, ki so zapisane v brifu. Zaradi objektivnosti ocenjevanja del morajo biti dela pripravljena tako, da imena avtorja ni mogoče razbrati iz naslovnice ali vodnega žiga.

V natečaju sodelujejo vsa dela, oddana od 1. 3. 2019 do vključno 31. 3. 2019.

Dela bo ocenila strokovna žirija, ki predstavlja pokrovitelja kategorije. V vsaki kategoriji bo izbrano eno zmagovalno delo, ki bo prejelo razpisano nagrado. Razglasitev zmagovalcev bo na zaključnem dogodku, ki bo v aprilu 2019. Prijavljena dela bodo razstavljena na razstavi, ki bo del projekta freeŠn.

Več na povezavi: http://www.freesn.si/.