Junij

Marketinško-medijska poletna šola

Medijska hiša Energetika.NET v sodelovanju z Energijo plus mladim na štiridnevni poletni šoli ponuja poglobljena znanja o komuniciranju, marketingu in novinarstvu v energetiki.

Maj

Poletna šola aai 2017

Društvo za Združene narode za Slovenijo organizira poletno šolo Academia Aestiva Internationalis, ki bo tokrat naslovljena Globalna okoljska politika: prilagoditev vs. ublažitev in bo potekala med 1. in 8. julijem v Ljubljani.

Poletna šola edit 2017

Poletna šola EDIT je v prvi vrsti namenjena študentom in študentkam, ki želijo svoje akademsko znanje dopolniti tudi s praktično izkušnjo. Udeleženci imate priložnost spoznati, kako poteka delo na realnem projektu, in se ob tem naučiti dela v ekipi, v kateri so povezani posamezniki z različnimi znanji, izkušnjami in načini dela.

Lan party feri

Študentski svet FERI tudi letos organizira LAN PARTY, kjer se bodo igralci lahko v petek, 26. 5., pa vse do zgodnjih sobotnih ur med seboj pomerili v igrah Counter Strike: Global Offensive in League of Legends.

Psihošik 2017

PsihoŠIK (Psihološka študentska integracijska konferenca) je projekt, ki ga izvajajo študentje psihologije v okviru Društva študentov psihologije Maribor v sodelovanju s Študentskim svetom Filozofske fakultete UM in Študentskega sveta UM z namenom, da med študenti in med strokovnjaki s področja (bio)psihologije, medicine in psihoterapije iz celotne Slovenije vzpodbudimo medsebojno povezovanje.

Student cuts filmski festival

Vabljeni na že 6. mednarodni filmski festival Student Cuts, ki bo potekal 31. maja in 1. junija 2017 v mariborskem Vetrinjskem dvoru!

Marec

Marčevski filmski večer

V sredo, 15. marca 2017, se bo v Vetrinjskem dvoru ob 19.30 uri znova odvil filmski večer Student Cuts.

4. karierna tržnica v živo

Dogodek 4. karierna tržnica v živo študentom in diplomantom UM ter iskalcem zaposlitve omogoča priložnost, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci.

Razstava poljub z jezikom

Na Univerzi v Mariboru bomo do konca meseca marca gostili odmevno razstavo Narodne in univerzitetne knjižnice Poljub z jezikom: slovnice in slovarji slovenskega jezika od začetkov do danes.

Gremo ven!

Dragi študenti! Če ste v dilemi in ne veste, ali se bi se udeležili Erasmus+ mobilnosti, ali pa ne veste, kam bi šli, vabljeni na številne aktivnosti, združene pod imenom "Gremo ven!", ki jih za vas pripravljajo ESN in Služba za mednarodno sodelovanje Univerze v Mariboru.

Ebec maribor 2017

BEST Maribor za vse študente željne pridobivanja novih znanj in izkušenj s področja inženirstva že šesto leto zapored organizira lokalno tekmovanje EBEC - študentsko inženirsko preizkušanje znanja, veščin in ustvarjalnosti.
POKAŽI VEČ DOGODKOV