Januar

Mov’in europe teden

Mobilnost je način življenja. Smo prva generacija, ki ima priložnost študirat, delati in potovati po svetu. Si želiš več informacij o priložnosti študija in prakse v tujini? Potrebuješ motivacijo študentov, ki so že bili na mobilnosti? Potem naredi prvi korak in se pridruži na Mov'in Europe Tednu, kjer boš lahko stopil v stik s tujimi študenti, ki so na Erasmus izmenjavi v Mariboru, izvedel več o ESN društvu in ESN karieri, izvedel kaj več o Erasmus+ mobilnosti in štipendijah.

Zgodbe uspešnih kickstarterjev

V okviru sekcije Mladi projektni managerji (MPM), ki deluje pod okriljem Slovenskega združenja za projektni management, organizirajo dogodek Zgodbe uspešnih Kickstarterjev.

December

Popri 2018

Po lanski uspešni sezoni tekmovanja, ki se ga je udeležilo več kot 400 mladih s 130 podjetniškimi idejami iz vse Slovenije, POPRI išče nove tekmovalce. Sestavi svojo ekipo. Uresniči svojo idejo. Ustvari svojo prihodnost.

November

Dobrodelna akcija feri za živali

V času vse nižjih temperatur in bližajoče se zime Študentski svet FERI organizira dobrodelno akcijo zbiranja brisač, hrane, igrač in ostalih potrebščin za male živali.

Marš vabi na avdicijo

Bi rad soustvarjal medijske vsebine v varnem zavetju kreativnega kaosa? Izklesaj svojo radijsko osebnost in sezi do devete vasi! MARŠ spet vabi, priteguje in poučuje posameznike/-ce in skupine, ki imajo kaj povedati, da to povedo celemu Mariboru preko 95,9 MHz.

Zlate gazele slovenije

Slovenska gazela je izbor najboljših hitro rastočih podjetij. Pridruži se na okrogli mizi in izvedel boš, kaj od mladih diplomantov pričakujejo slovenske gazele!
POKAŽI VEČ DOGODKOV