Julij

Opazovanje luninega mrka

Astronomsko društvo Orion in Oddelek za geografijo Filozofske fakultete Univerze v Mariboru bosta v primeru jasnega vremena v petek, 27. julija 2018, od 20. ure naprej organizirala javno opazovanje popolnega Luninega mrka.

Junij

Edu4society

Univerza v Mariboru v sodelovanju z University Politehnica of Bucharest in “Angel Kanchev” University of Ruse med 25. in 29. junijem 2018 v Mariboru prireja kratek intenzivni program za študentke in študente – poletno šolo Edu4Society na tematiko družbene odgovornosti. Sodelovali bodo tuji študenti, gostujoči profesorji in domača podjetja na področju socialnega podjetništva.​​

Predavanje inovacija je sistem

Se strinjate, da so inovacije gonilo tehnološkega napredka in gospodarske rasti?

Maj

Nogometni derbi univerze v mariboru in univerze v ljubljani

V sredo, 30. maja, ob 17. uri bo v Ljubljani ponovno potekal nogometni derbi! Na nogometnem stadionu Parka Šiška se bosta pomerili ekipi Univerze v Mariboru in Univerze v Ljubljani. Vabimo vas, da se z nami odpravite v Ljubljano, kjer bomo glasno navijali za našo ekipo ter tako pripomogli k čim boljšemu rezultatu! Za vse... Beri dalje

Medijski dan na feri

Veš kaj so mediji in kako delujejo? S katerimi izzivi se srečujejo in kakšne priložnosti ponujajo? V četrtek, 24.5.2018 lahko med 9.45 in 16.00 spoznaš medijske prakse in novosti iz slovenske medijske krajine.

Študentski turnir ušc leona štuklja za prvaka univerze v mariboru

Vabljeni na študentski turnir UŠC Leona Štuklja za prvaka Univerze v Mariboru v badmintonu, skvošu in namiznem tenisu, ki bo potekal v ponedeljek, 28. maja 2018, ob 17. uri. 
POKAŽI VEČ DOGODKOV