Junij

Edu4society

Univerza v Mariboru v sodelovanju z University Politehnica of Bucharest in “Angel Kanchev” University of Ruse med 25. in 29. junijem 2018 v Mariboru prireja kratek intenzivni program za študentke in študente – poletno šolo Edu4Society na tematiko družbene odgovornosti. Sodelovali bodo tuji študenti, gostujoči profesorji in domača podjetja na področju socialnega podjetništva.​​

Predavanje inovacija je sistem

Se strinjate, da so inovacije gonilo tehnološkega napredka in gospodarske rasti?

Maj

Nogometni derbi univerze v mariboru in univerze v ljubljani

V sredo, 30. maja, ob 17. uri bo v Ljubljani ponovno potekal nogometni derbi! Na nogometnem stadionu Parka Šiška se bosta pomerili ekipi Univerze v Mariboru in Univerze v Ljubljani. Vabimo vas, da se z nami odpravite v Ljubljano, kjer bomo glasno navijali za našo ekipo ter tako pripomogli k čim boljšemu rezultatu! Za vse... Beri dalje

Medijski dan na feri

Veš kaj so mediji in kako delujejo? S katerimi izzivi se srečujejo in kakšne priložnosti ponujajo? V četrtek, 24.5.2018 lahko med 9.45 in 16.00 spoznaš medijske prakse in novosti iz slovenske medijske krajine.

Študentski turnir ušc leona štuklja za prvaka univerze v mariboru

Vabljeni na študentski turnir UŠC Leona Štuklja za prvaka Univerze v Mariboru v badmintonu, skvošu in namiznem tenisu, ki bo potekal v ponedeljek, 28. maja 2018, ob 17. uri. 

April

Po moč: teden dobrega počutja

Vljudno vabljeni na PO MOČ: TEDEN DOBREGA POČUTJA, ki ga pod okriljem Študentskega sveta Univerze v Mariboru organizirajo študentje psihologije.

Pogovori z rektorskimi kandidati – okrogla miza

V Visokošolskem sindikatu Slovenije so se odločili, da bodo v predvolilnem obdobju kot sindikat prispevali k ozaveščanju zaposlenih in študentov glede problematike, ki zadeva visoko šolstvo in UM, hkrati pa prispevali k vsebinski volilni kampanji. Obenem želijo prispevati k začetku dviga akademske kulture na Univerzi v Mariboru.

Brezplačno predavanje o ustni higieni

Te skrbi ustni zadah? Bi želel izvedeti več o pravilni ustni higieni in pravilni uporabi izdelkov za ustno nego? Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo organizira brezplačno predavanje o ustni higieni.

Sejem ameriških šol

V ponedeljek, 9. 4., bo potekal že peti Sejem ameriških šol v Ljubljani, ki je namenjen študentom, ki razmišljajo o študiju ali mobilnosti v ZDA na katerikoli stopnji (dodiplomski, magistrski ali doktorski).

12. marketinški semafor

Edina stalnica v življenju so spremembe. Vse se spreminja, vse se razvija. Marketing je področje, ki se razvija s svojim tempom; še hitreje, še bolj burno.
POKAŽI VEČ DOGODKOV