September

Nefiks zaposlitvene rešitve

Nefiks zaposlitvene rešitve so brezplačna usposabljanja za mlade iskalce zaposlitve, ki jim podajajo veščine za vstop na trg dela ter konkretne izzive z delodajalci.

Delavnice: akademska integriteta

13. in 14. septembra bo v okviru Erasmus+ projekta European network of academic integrity organiziran dogodek Joint staff training event, ki je namenjen zaposlenim in študentom na akademskih inštitucijah, da se bolje spoznajo s temami, vezanimi na akademsko integriteto.

Sofia urban challenge

Dogodek Sofia Urban Challenge je odlična priložnost za vse, ki ste izvirni, kreativni in inovativni ter se ukvarjate s tematikami, povezanimi z onesnaženostjo zraka.

Mesec e-izobraževanja

V času od 11. septembra do 11. oktobra 2017 bo na Univerzi v Mariboru potekal Mesec e-izobraževanja, ki ga organizira Računalniški center Univerze v Mariboru. V sklopu enomesečnega dogodka bodo izvedeni različni tečaji, delavnice in predstavitve, nekatere so namenjene tudi študentom. Urnik vseh aktivnosti je dostopen na spletni strani RCUM-a​.

Avgust

Evropska noč raziskovalcev

Projekt Noč raziskovalcev bo letos potekal v petek, 29. septembra. Dogodki se bodo zvrstili pod sloganom Znanost za življenje (Science for Life).

Tečaj programiranja

Zavod Ypsilon v sodelovanju s podjetjem SAP in Kariernim centrom Univerze v Mariboru v jeseni organizira brezplačen voden tečaj programiranja “Innovation Jam Course”, ki jih bodo izvajali izkušeni programerji podjetja SmartNinja.

Junij

Marketinško-medijska poletna šola

Medijska hiša Energetika.NET v sodelovanju z Energijo plus mladim na štiridnevni poletni šoli ponuja poglobljena znanja o komuniciranju, marketingu in novinarstvu v energetiki.
POKAŽI VEČ DOGODKOV