Maj

Študentski turnir ušc leona štuklja za prvaka univerze v mariboru

Vabljeni na študentski turnir UŠC Leona Štuklja za prvaka Univerze v Mariboru v badmintonu, skvošu in namiznem tenisu, ki bo potekal v ponedeljek, 28. maja 2018, ob 17. uri. 

April

Po moč: teden dobrega počutja

Vljudno vabljeni na PO MOČ: TEDEN DOBREGA POČUTJA, ki ga pod okriljem Študentskega sveta Univerze v Mariboru organizirajo študentje psihologije.

Pogovori z rektorskimi kandidati – okrogla miza

V Visokošolskem sindikatu Slovenije so se odločili, da bodo v predvolilnem obdobju kot sindikat prispevali k ozaveščanju zaposlenih in študentov glede problematike, ki zadeva visoko šolstvo in UM, hkrati pa prispevali k vsebinski volilni kampanji. Obenem želijo prispevati k začetku dviga akademske kulture na Univerzi v Mariboru.

Brezplačno predavanje o ustni higieni

Te skrbi ustni zadah? Bi želel izvedeti več o pravilni ustni higieni in pravilni uporabi izdelkov za ustno nego? Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo organizira brezplačno predavanje o ustni higieni.

Sejem ameriških šol

V ponedeljek, 9. 4., bo potekal že peti Sejem ameriških šol v Ljubljani, ki je namenjen študentom, ki razmišljajo o študiju ali mobilnosti v ZDA na katerikoli stopnji (dodiplomski, magistrski ali doktorski).

12. marketinški semafor

Edina stalnica v življenju so spremembe. Vse se spreminja, vse se razvija. Marketing je področje, ki se razvija s svojim tempom; še hitreje, še bolj burno.

Marec

Ali je kaj trden most?! 2018

Študentski svet Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo UM že 9. leto zapored organizira mednarodno tekmovanje AJKTM 2018 oz. »Ali je kaj trden most?! 2018, ki bo potekalo v Mariboru od 9. do 11. maja 2018.

Teconomy maribor

Vsi študentje tehniških, naravoslovnih in ekonomskih fakultet vljudno vabljeni na tradicionalni karierni sejem Teconomy 2018 v organizaciji društva IAESTE LC Maribor!

Spoznaj linkedin & prezi

ŠS FERI v sodelovanju s Kariernim centrom Univerze v Mariboru za vse študente organizira v marcu dve zanimivi brezplačni delavnici...

Na sanjah svet stoji

SiNAPSA, slovensko društvo za nevroznanost, vabi na brezplačna predavanja, ki jih v okviru Tedna možganov organizira tretji teden v marcu (12.3.– 16.3.). Dogodki vsako leto potekajo v številnih krajih po Sloveniji.

Ebec challenge 2018

Si upaš sprejeti izziv? BEST Maribor za vse študente, željne pridobivanja novih znanj in izkušenj s področja inženirstva, organizira tekmovanje EBEC Challenge.

5. karierna tržnica v živo vabi!

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, že peto leto zapored prireja dogodek na temo kariernih priložnosti za mlade. Karierna tržnica v živo študentom in diplomantom UM ter iskalcem zaposlitve omogoča priložnost, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci.

Za športne navdušence – just sport

Si eden izmed tistih študentov, ki poleg študija najde čas tudi za tek, kolesarjenje, plavanje, obisk fitnesa ali katerokoli drugo športno aktivnost, ki te veseli? Verjetno si tudi ti mnenja, da je ukvarjanje s športom pomemben del zdravega življenjskega sloga. Žal pa dandanes tudi na »rekreativce« preži nekaj, čemur pravimo doping …

Delavnice štipendije ad futura

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS bo organiziral delavnice za kandidate, ki se nameravajo prijaviti na 244. javni razpis štipendij Ad futura za študij v tujini za leto 2018.
POKAŽI VEČ DOGODKOV