28337924_1675633212528814_3519596606332161574_o

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, že peto leto zapored prireja dogodek na temo kariernih priložnosti za mlade. Karierna tržnica v živo študentom in diplomantom UM ter iskalcem zaposlitve omogoča priložnost, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci.

Na kariernem sejmu se bodo udeleženci osebno srečali z delodajalci in se jim tudi predstavili, na hitrih zaposlitvenih razgovorih pa z njimi izvedli 5 minutne zaposlitvene razgovore. Ob mnogih delodajalcih se bodo na sejmu predstavili tudi drugi akterji, ki si prizadevajo za ustvarjanje dodatnih možnostih kariernega razvoja ter izvajajo aktivnosti, povezane z zagotavljanjem lažjega prehoda na trg dela. Letos se bo sejma in hitrih zaposlitvenih razgovorov udeležilo več kot 15 delodajalcev.

Hitrih zaposlitvenih razgovorov, na katere se bodo morali udeleženci predhodno prijaviti in smo zanje izvedli tudi predhodno skupinsko svetovanje, se bo lahko udeležilo več kot 100 kandidatov.

Program 5. karierne tržnice v živo:
PROGRAM
Uradna otvoritev dogodka 10.00 Dvorana Borisa Podrecce,
dvorana Antona Trstenjaka in
Univerzitetna galerija UM
Spremljevalni program
CV klinika 10.15-10.45 Spominska soba Leona Štuklja UM
Brezplačno profesionalno fotografiranje 10.15-12.00 Dvorana Frana Miklošiča UM
Kratka predstavite ukrepov za mlade 11.00-11.15 Dvorana Borisa Podrecce UM

 

Za sodelovanje na hitrih zaposlitvenih razgovorih je potrebna prijava k posameznemu delodajalcu najkasneje do 12. marca 2018.
Za udeležbo na kariernem sejmu pa je potrebna prijava preko spletne strani Kariernega centra Univerze v Mariboru tukaj.
 
Delodajalci na dogodku: Zavod center nova – Fima;  Talum d.d.; M&R Automation GmbH; Lek d.d., član skupine Sandoz; Kadring – kadrovsko in poslovno svetovanje, d.o.o.; Agencija M servis, Kadrovske storitve, d.o.o.; E-študentski servis; BOXMARK Leather d.o.o.; LASERTEHNIK MARFIN, d.o.o.; Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.; Palfinger d.o.o.; Študentski servis, d.o.o.; Henkel Maribor d.o.o.; SSI Schaefer d.o.o.; LES-MMS d.o.o. (lesnina XXXL); GKN Driveline Slovenija, d.o.o.; BOOM SOFTWARE AG; Jungheinrich Systemlösungen GmbH; PIA Automation Austria GmbH; Deloitte d.o.o.; Pikapoka d.o.o. …
 
Drugi udeleženci na dogodku: Zavod za zaposlovanje RS, OS Maribor in OS Ptuj, Univerza v Mariboru – pisarna za projekte; Karierni center UM, Študentski svet Univerze v Mariboru, Tovarna podjemov…
 
Organizatorji: Karierni center Univerze v Mariboru, Zavod RS za zaposlovanje – OS Maribor in OS Ptuj

 

0 komentarjev

    Napiši komentar