creative_shock_2017

Creative Shock 2017 je mednarodno tekmovanje s področja družbenega podjetništva in odlična priložnost, da uporabiš in obogatiš svoja znanja.

Mednarodno tekmovanje Creative Shock privablja nadobudne mlade iz celotnega sveta z namenom izobraževanja o konceptih družbenega podjetništva, njegove implementacije in vpliva. V prejšnjem letu se je na tekmovanje prijavilo 1291 udeležencev iz 91 držav sveta. Sodeluj letos tudi ti!

Tekmovanje je odlična priložnost, da znanje iz študijskih klopi preneseš v realno okolje ter hkrati še dodatno obogatiš svoj spekter znanj s področja družbenega podjetništva. Pri tem imaš možnost, da lahko opaziš razsežnosti in vplivnost svojega dela na realnem projektu.

Tekmovanje je sestavljeno iz 3 stopenj:

  • Na prvi stopnji registrirane ekipe od 3 do 4 študentov oz. posamezniki poskušajo najti rešitev problema družbenega podjetništva.
  • Na drugi stopnji ekipe ustvarjajo nizko stroškovno marketinško kampanjo za organizacijo in jo predstavijo s pomočjo kratkih ter unikatnih videov.
  • Na tretji stopnji, ki poteka od 30. novembra do 3. decembra v Vilni (Litva), najboljših 10 ekip tekmuje za glavno nagrado – 2000 EUR in letalske vozovnice Turkish Airlines v državo po izbiri. V času poteka tretje stopnje bo vzporedno potekala mednarodna konferenca s področja družbenega podjetništva, ki bo gostila znane podjetnike.

Registracija je na voljo od 18. septembra in je na voljo vse do 8. oktobra.

Registracija in več informacij na spletni strani http://creativeshock.lt/!