Delavnica START UP naslovnica-prava

Naredi velik korak v svet energetike in energetskih podjetij – z lastnim zagonskim podjetjem! Montel Energetika.NET ob podpori organizacije WorldChicago pripravlja brezplačno delavnico Zaženi svoj (energetski) start-up, ki bo potekala 23. in 24. februarja!

V energetiki je mesto tudi za mlade - tako naravoslovce kot družboslovce: elektrotehnike, biotehnike, zgodovinarje, sociologe, psihologe, politike, komunikologe, ekonomiste in ostale študente! Pri iskanju idej in reševanju energetskih izzivov, s katerimi se soočajo velike energetske družbe, so včasih bolj kot znanje pomembne pripravljenost za učenje, kreativnost, samoiniciativnost, vztrajnost, odprtost, motiviranost in seveda energičnost.

Organizator Montel Energetika.NET je vodilna medijsko-založniška hiša in izstopajoči organizator dogodkov na področju energetike v Sloveniji in jugovzhodni Evropi, ki se ponaša s široko partnersko mrežo v celotni regiji in širše ter s poglobljenimi znanji na področju novinarstva in projektnega delovanja medija v energetiki. Večinski lastnik podjetja Montel Energetika.NET je norveški Montel (www.montel.no), s katerim tudi partnersko sodelujejo.

Kandidati pošljite svoj CV in motivacijsko pismo na urednica@energetika.net ter organizatorje prepričajte, da ste prav vi primeren kandidat/-ka za brezplačno dvodnevno delavnico, ki bo med 23. in 24. februarjem 2018 potekala v prostorih Srečne hiše v Lukovici. Prijave pričakujejo najkasneje do petka, 16. februarja 2018. O izboru boste prijavljeni obveščeni do ponedeljka, 19. februarja 2018.

Program:

Petek, 23. februar, 10.00 – 17.00
Uporabna znanja za vsakega novega (energetskega) podjetnika
Alenka Žumbar Klopčič, glavna urednica in direktorica Montela Energetike.NET
Urška Jež, direktorica ABC pospeševalnika
Dejan Lešnik, DS Meritve (uspešen energetski start-up)potencialni (energetski) investitor

Sobota, 24. februar, 10.00 – 14.00
Vaša uporabna znanja – skupinsko delo, povezovanje in energetsko pitchanje

Več informacij o dogodku lahko najdete tukaj in tukaj.

0 komentarjev

    Napiši komentar