EBEC CHALLENGE MARIBOR 2018

Si upaš sprejeti izziv? BEST Maribor za vse študente, željne pridobivanja novih znanj in izkušenj s področja inženirstva, organizira tekmovanje EBEC Challenge.

Tekmovanje EBEC Challenge je sestavljeno iz dveh kategorij. Prvi dan bo potekalo skupinsko načrtovanje novodobne naprave, drugi dan pa sledi študija primera, kjer se boste lotili iskanja hipotetične rešitve problema. S svojo ekipo se lahko udeležiš obeh kategorij, ali se odločiš sodelovati le v eni.

Nalogo za skupinsko načrtovanje bo to leto sestavil Center eksperimentov Maribor – EKTC, zato bo ta zagotovo zanimiva! Drugi dan, za študijo primera, pa bodo nalogo pripravili v uspešnem mednarodnem podjetju Palfinger, s katerim bodo tako študentje lahko prišli v stik!

Ob delu v štiričlanskih ekipah tekmovalci pridobite ogromno veščin… Od skupinskega dela pa vse do inovativnosti in iznajdljivosti.

Več informacij najdete na spletni strani: best-maribor.org/ebec2018Prijave na tekmovanje pa so odprte do 15. marca na spletnem naslovu: best-maribor.org/ebec2018/prijave.php.

Sestavi ekipo, premagaj izziv in Evropi pokaži inženirsko znanje!

0 komentarjev

    Napiši komentar