foto_Gremo_ven FE2

Dragi študenti! Če ste v dilemi in ne veste, ali se bi se udeležili Erasmus+ mobilnosti, ali pa ne veste, kam bi šli, vabljeni na številne aktivnosti, združene pod imenom “Gremo ven!”, ki jih za vas pripravljajo ESN in Služba za mednarodno sodelovanje Univerze v Mariboru.

 

Vljudno vas vabijo, da se jim pridružite v ponedeljek, 6. 3. 2017 med 16. in 19. uro na Štuku na TRŽNICI IZKUŠENJ, kjer bodo študenti na stojnicah predstavljali svoje izkušnje z Erasmus izmenjav v tujini. Zraven študentov z Erasmus izkušnjo v tujini, se boste lahko srečali tudi s tujimi študenti, ki trenutno študirajo v Mariboru.

V torek, 7. 3. 2017 ob 16.uri vas vabijo na delavnico »ERASMUS+ NI MUS, POMAGA PA!«, na kateri bo tekla beseda o tem, zakaj se splača na izmenjavo v tujino. Delavnica bo potekala na rektoratu UM (Slomškov trg 15). Zvečer se lahko udeležite brezplačnega drsanja v Ledni dvorani, kjer boste prav tako lahko spoznali študente iz tujine, ki so na izmenjavi pri nas.

V sredo, 8. 3. 2017 ob 17.uri ste ponovno vabljeni na rektorat UM, kjer se lahko udeležite uvodnega tečaja angleščine, španščine ali nemščine.

foto_Gremo_ven1

0 komentarjev

    Napiši komentar