cover

Bi rad soustvarjal medijske vsebine v varnem zavetju kreativnega kaosa? Izklesaj svojo radijsko osebnost in sezi do devete vasi! MARŠ spet vabi, priteguje in poučuje posameznike/-ce in skupine, ki imajo kaj povedati, da to povedo celemu Mariboru preko 95,9 MHz.

Mariborski radio študent –  MARŠ išče novinarje, govorce, glasbene opremljevalce in tehnike.

Bi rad intervjuval tisti band, ki ti ne gre iz glave? Kaj pa koga drugega? Spremljaš študentsko politiko, posamična znanstvena področja, svetovna gibanja? Se rad izražaš pisno? Pojdi na avdicijo za novinarja.

Si mojster v brskanju za novo kvalitetno in raznovrstno glasbo, ki ji na drugih radijskih postajah ni namenjenega veliko etrskega časa? Želiš določati, katera glasba je vredna etra MARŠ in točno kdaj ter v kakšnem vrstnem redu se bo vrtela? Navduši kot glasbeni opremljevalec.

Obožuješ kablovje? Veš, da je prah električno prevoden? ProTools, Logic ali Cubase? Ledvička, osmica, vsesmerni: veš, kaj mislijo? Pojdi med tehnike.

Bi rad s svojim žametnim glasom zapeljeval poslušalstvo (in jim ob tem še kaj zanimivega povedal)? Si glas razuma, pomirjujoč, po potrebi odrezav, ciničen? Si za špikerja, napovedovalca, bralca.

Bi rad bil priča tradicionalnemu zapiranju vrat in odpiranju piksne v eter? Si želiš pripravljati svojo radijsko oddajo?Bi se rad preizkusil v snemanju jinglov? Vse to so odlična izhodišča za radijskega producenta, avtorja oddaj.

Dokažite se v torek, 14. 11. 2017, ob 10.00, ali v sredo, 15. 11. 2017, ob 13.00, ali v četrtek, 16. 11. 2017, ob 17.00 v mansardi stavbe Tkalka / Weaver (Tkalski prehod 4, 200 Maribor). Predhodne najave niso potrebne.

Uredništvo Mariborskega radia Študent – MARŠ vabi k sodelovanju tudi organizacije, skupnosti in posameznike, da do 20. novembra pošljete predloge za redne (tedenske, mesečne) ali občasne radijske vsebine.

Za več informacij pišite na info@radiomars.si, sledite spletnim objavam ali kličite na 083/888-888.

MARŠ vabi na avdicijo2       MARŠ vabi na avdicijo3

0 komentarjev

    Napiši komentar