nefiks zaposlitvene rešitve FE

Nefiks zaposlitvene rešitve so brezplačna usposabljanja za mlade iskalce zaposlitve, ki jim podajajo veščine za vstop na trg dela ter konkretne izzive z delodajalci.

Nefiks zaposlitvene rešitve vabijo v svoje vrste motivirane kandidate in mlade iskalce zaposlitve do 29. leta, ki razumejo, da je iskanje zaposlitve proces, v katerega je potrebno vložiti čas, potrpežljivost in energijo.

Mladi z aktivnim sodelovanjem brezplačno 3 mesece obiskujejo strokovna usposabljanja za razvoj kompetenc (WordPress, Excel, javno nastopanje, osebno znamčenje) ter istočasno delujejo v Nefiks petkah. Vsaka petka v sodelovanju z delodajalcem izbere in izvede kratek družbeno-koristen projekt ali projekt varovanja zdravja. S pomočjo e-Nefiksa vsak udeleženec ustvari celovit profil znanja in kompetenc, ki je viden in prepoznan pri delodajalcih.

Sodelovanje v Nefiksovih 5kah je odlična priložnost za vse aktivne iskalce zaposlitve, ki bi radi okrepili svoje osebne kompetence, pridobili izkušnje timskega dela, razvili svojo socialno mrežo in preizkusili nekaj novega. Metodologija je do novih priložnosti pripeljala že več kot 160 mladih po vsej Sloveniji.

Pričetek delavnic bo v prvem tednu oktobra, zaključek pa v tretjem tednu decembra.

Prijava je možna tukaj! Rok za prijavo je 25. september.

Več informacij na naslovu: www.talentiran.si.

0 komentarjev

    Napiši komentar