foto_edit_poletna_šola

Poletna šola EDIT je v prvi vrsti namenjena študentom in študentkam, ki želijo svoje akademsko znanje dopolniti tudi s praktično izkušnjo. Udeleženci imate priložnost spoznati, kako poteka delo na realnem projektu, in se ob tem naučiti dela v ekipi, v kateri so povezani posamezniki z različnimi znanji, izkušnjami in načini dela.

 

Poletna šola EDIT je idealna priložnost, da udeleženci preizkusite, kako lahko svoje znanje uporabite za reševanje problemov v skupini. Zato je EDIT več kot navadna šola, kjer se udeleženci ne naučite samo nekaj novega o različnih tehnologijah, pač pa tudi nekaj o najnovejših trendih na področju informacijskih tehnologij, reševanju poslovnih izzivov s pomočjo tehnologije, skupinskem delu in sodelovanju.

Tematski sklopi:

  • Premagajmo hekerje z vpogledom v varnostne incidente in njihovo analizo (Ljubljana, 17.–28. 7. 2017)
  • Pametni chatbot kot komunikacijski uporabniški vmesnik (Maribor, 17.–28. 7. 2017)

foto_edit_poletna_šola1

Stroške poletne šole EDIT krije podjetje Comtrade, zato udeleženci ne plačate šolnine. Comtrade poskrbi za dobro počutje udeležencev tudi tako, da želodci niso prazni. Morebitne stroške bivanja in poti si krijete sami. Za pomoč pri iskanju primerne namestitve lahko stopiš v stik na naslovu EDIT.si@comtrade.com.

Če te zanima udeležba na Comtradovi poletni šoli EDIT 2017, si izberi temo, se predstavi skozi izpolnjeno prijavo in jo oddaj do 12. 6. 2017. O končnem izboru udeležencev boš obveščen do 26. 6. 2017

Več informacij in utrinkov iz preteklih poletnih šol na njihovi spletni strani in Facebook strani.

0 komentarjev

    Napiši komentar