Popri 2018 Prijavi se do 21. marca

Po lanski uspešni sezoni tekmovanja, ki se ga je udeležilo več kot 400 mladih s 130 podjetniškimi idejami iz vse Slovenije, POPRI išče nove tekmovalce. Sestavi svojo ekipo. Uresniči svojo idejo. Ustvari svojo prihodnost.

POPRI tekmovanja se lahko udeležiš s svojo idejo, ki jo opišeš v prijavi. Prijava je sestavljena iz poslovnega modela in prototipa. Poslovni model predstavlja 9 poglavij, ki jih najdeš v predlogi tekmovanja. Tudi če še ne veš, kaj poslovni model je, te bo predloga vodila skozi reševanje s pomočjo usmeritev in praktičnega primera slovenskega izdelka.

Prijavni obrazec najdeš na spletni strani POPRI ali na platformi Mikrobiz.

21. marec: Oddaja poslovnega modela
10. april: Razglasitev 10 polfinalistov
17. april / dopoldan: Osebne predstavitve najboljših 10 ekip iz vsake kategorije iz cele Slovenije pred strokovno komisijo
17. april / popoldan: Predstavitev finalistov, zaključna prireditev in podelitev nagrad v Slovenskem narodnem gledališču Nova Gorica

Se sprašuješ, zakaj se udeležiti tekmovanja POPRI? Čakajo te nagrade iz sklada 5000 €! Pridobil/a boš veščine, ki ti bodo odpirale vrata v službo, ki si jo želiš! Svoj projekt nadaljuješ in ga spremeniš v čudovito izkušnjo!

Če želiš preveriti, ali je tvoja ideja dobra, doživeti nepozabno izkušnjo, pridobiti nova znanja, se pomeriti z vrstniki iz cele Slovenije, ne premišljuj več in se prijavi do 21. marca 2018 na POPRI!

Več informacij na družbenem omrežju Facebook, za vsa vprašanja pa piši na elektronski naslov: popri@primorski-tp.si.

0 komentarjev

    Napiši komentar