innovation_jam_course_KCUM

Prihodnost dela se spreminja. Se želiš opremiti z znanji in veščinami, s pomočjo katerih boš kos izzivom, ki jih prinaša digitalizacija poslovanja in življenja v prihodnosti?

 

Zavod Ypsilon v sodelovanju s podjetjem SAP in Kariernim centrom Univerze v Mariboru v jeseni organizira brezplačen voden tečaj programiranja “Innovation Jam Course”, ki jih bodo izvajali izkušeni programerji podjetja SmartNinja.

Programerski tečaj obsega 12 ur in je sestavljen iz treh posameznih delavnic:

 • Prva delavnica obsega 4 ure in je osredotočena na osnove oblačnega okolja SAP Cloud Platform.
 • Druga delavnica obsega 4 ure in je osredotočena na kodo HTML.
 • Tretja delavnica obsega 4 ure in je osredotočena na programski jezik JAVA.

Brezplačni tečaji bodo potekali 12., 19. in 26. septembra, od 17. do 21. ure, v prostorih rektorata Univerze v Mariboru.

Za izvedbo tečajev bodo oblikovane skupine velikosti 20 do 24 oseb. Znanje programiranja ni pogoj za sodelovanje na tečaju. Pozor, vsak udeleženec mora za udeležbo na tečaju programiranja poskrbeti za svoj računalnik! Organizator ne razpolaga z računalniško opremo za udeležence.

Prijave, za katere je zadnji rok 4. september, in več informacij lahko najdete na spletni strani Kariernega centra Univerze v Mariboru.

Aktiviraj svoj programerski potencial že to jesen!

2 komentarjev

 1. Rok Zdolšek

  Pridružil bi se le na drugih dveh terminih, saj sem 12. septembra žal odsoten. Ali je prijava še mogoča?

  • Tjaša Heričko

   Pozdravljeni. Prijava na tečaj programiranja se je zaključila 4. septembra. Predlagamo vam, da kontaktirate organizatorja delavnice, če je naknadna prijava še možna. LP

Napiši komentar