Trivia večer EPF

Študentski svet EPF vse študente Univerze v Mariboru vabi na sproščeno in zabavno popoldne, na katerem lahko razmigate svoje možgane!

Prvič v zgodovini EPF se bo odvijal najboljši kviz z najboljšimi nagradami – TRIVIA NIGHT!!! Ja, prav ste slišali. Študentski svet in tutorji EPF za vas pripravljajo zabavno druženje ob zanimivih vprašanjih.

Kdo je bil prvi ekonomist, ki je osvojil Nobelovo nagrado? Katera žival prespi skoraj celo svoje življenje? Kje v Mariboru je stal prvi hotel?

Pridružite se 28. novembra ob 16. uri in dokažite, da poznate odgovore na še tako komplicirana vprašanja! Trivia night se bo odvijal v 10tki (pod avlo) na Razlagovi 20.

Študenti se boste lahko v ekipah po 4 osebe pomerili proti drugim ekipam v poznavanju bolj ali manj splošnih tematik. Tri najboljše ekipe pa čakajo top nagrade, za katere se splača potrudit!

Prijava ekip poteka preko spleta, in sicer na povezavi: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=TkbxjrYonUSVvuZp7j0IrEe4gRLchMpGvXpiRsi3wFlUMU5EVTExSllHREpQS0pLQjNGR0o5MVgwVS4u.

0 komentarjev

    Napiši komentar