Zlate gazele Slovenije 2017

Slovenska gazela je izbor najboljših hitro rastočih podjetij. Pridruži se na okrogli mizi in izvedel boš, kaj od mladih diplomantov pričakujejo slovenske gazele!

Kdaj: sreda, 22. november 2017, ob 13:00

Traja: 90 min

Kje: Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor

Izvajalec: Tanja Skaza, Plastika Skaza in Andrej Orožen, DEWEsoft

Slovenska gazela je izbor najboljših hitro rastočih podjetij. Projekt poteka od leta 1991, nadgrajen s 6 regijskimi in nacionalnim izborom pa od leta 2001. V tem času se je uveljavil kot največji poslovni dogodek v Sloveniji, katerega namen je promovirati poslovno drznost, inovativnost in mednarodno uspešnost slovenskih podjetij. Družba medijskih vsebin Dnevnik je projekt sprejela pod svoje okrilje ob koncu leta 2005.

Na okrogli mizi Zlate gazele Slovenije boš spoznal nekaj nagrajencev in izvedel, kaj je botrovalo prejemu te prestižne nagrade, kako so si začrtali poslovno pot in kako jih je njihov način poslovanja izstrelil med najuspešnejša podjetja v Sloveniji.

Izvedeš boš tudi, kako oni izbirajo kandidate za zasedbo delovnih mest v njihovih podjetjih, kaj se njim zdi pri bodočem sodelavcu najpomembneje, katera znanja moraš pridobiti, da boš konkurenčen na trgu dela …

Prijavi se na spletni strani Kariernega centra!

0 komentarjev

    Napiši komentar