Univerza v Mariboru v sodelovanju z družbama Elektro Maribor d.d. in Energijo Plus d.o.o. tradicionalno objavlja Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru. Denarna nagrada za najboljšega študenta znaša 600 EUR, za drugo mesto 400 EUR in za tretje mesto 200 EUR!

V skladu z družbeno odgovornostjo sta družbi Elektro Maribor d.d. in Energija Plus d.o.o. ter Univerza v Mariboru tudi letos pripravili Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru za študijsko leto 2020/2021.

Sodelujoči partnerji se zavedajo pomena izobraževanja, ki temelji na konkurenčnosti na trgu dela, zato želijo že s tradicionalnim razpisom, ki je letos izveden že deveto leto zapored, nagraditi najboljše študente za njihovo študijsko odličnost ter jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju.

Na razpis za najboljšega študenta Univerze v Mariboru se lahko prijavijo študenti Univerze v Mariboru, ki imajo v študijskem letu 2020/2021 status študenta Univerze v Mariboru in so redno napredovali ter v preteklih letih študija niso prejeli nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru. Kandidati pa morajo poleg zgoraj omenjenih meril upoštevati tudi to, da so vpisani v:

A: najmanj 3. letnik I. st. študijskih programov ali
B: najmanj 3. letnik enovitega magistrskega študija ali
C: v študijski program II. stopnje.

Vsak kandidat mora pravilno izpolnjen obrazec »Prijava na razpis« in zahtevane priloge poslati najkasneje do 13. avgusta 2021 in sicer do 12. ure na naslov Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za najboljšega študenta UM«.

Vse v navedenem roku prispele prijave bo ocenila strokovna komisija za izbor najboljšega študenta na Univerzi v Mariboru v sestavi: univerzitetni profesor, strokovni sodelavec iz oddelka za izobraževanje in študentske zadeve, samostojna strokovna sodelavka iz službe za kadrovske zadeve ter dva predstavnika študentov.

NAGRADNI SKLAD: Izplačane nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru, ki za prvo mesto znaša 600 EUR, za drugo mesto 400 EUR in tretje mesto 200 EUR, prispeva skupina Elektro Maribor.

Za morebitna dodatna vprašanja in informacije glede samega razpisa se lahko obrnite na studentskisvet@um.si.

Priloge:

Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru v štud. letu 2020/2021

Prijava na Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru v štud. letu 2020/2021