Univerza v Mariboru v sodelovanju z družbami Elektro Maribor d.d., Energija Plus d.o.o. in Oven Elektro Maribor d.o.o. tudi letos, že sedmo leto zapored, objavlja Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru. Denarna nagrada za najboljšega študenta je 600 EUR, za drugo mesto 400 EUR in za tretje mesto 200 EUR!

Z razpisom želijo sodelujoči partnerji nagraditi najboljše študente za njihovo študijsko odličnost ter jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju, saj se vsi zavedajo pomena izobraževanja, ki je temelj konkurenčnosti na trgu dela.

Na razpis za najboljšega študenta Univerze v Mariboru se lahko prijavijo študenti Univerze v Mariboru, ki imajo v študijskem letu 2018/2019 status študenta Univerze v Mariboru in so v času študija redno napredovali, še niso prejeli nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru v preteklih letih ter so vpisani v:

A: najmanj 3. letnik I. st. študijskih programov ali
B: najmanj 3. letnik enovitega magistrskega študija ali
C: v študijski program II. stopnje.

Kandidat lahko pravilno izpolnjen obrazec »Prijava na razpis« in zahtevane priloge pošlje najkasneje do 8. 4. 2019, do 12. ure na naslov Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za najboljšega študenta UM«.

Vse v navedenem roku prispele prijave bo ocenila strokovna komisija za izbor najboljšega študenta na Univerzi v Mariboru v sestavi: univerzitetni profesor, strokovni sodelavec iz oddelka za izobraževanje in študentske zadeve, samostojna strokovna sodelavka iz službe za kadrovske zadeve ter dva predstavnika študentov.

NAGRADNI SKLAD: Izplačana nagrada za najboljšega študenta Univerze v Mariboru je 600 EUR, ki jo prispeva družba Elektro Maribor d.d., izplačana nagrada za drugo mesto je 400 EUR, ki jo prispeva družba Energija plus d.o.o. ter izplačana nagrada za tretje mesto je 200 EUR, ki jo prispeva družba Oven Elektro Maribor d.o.o.

Za vsa vprašanja in dodatne informacije se lahko obrnete na studentskisvet@um.si.

Priloge: