Subscribe Now

Trending News

Univerza v Mariboru

Vljudno vabljeni na dogodek o motnjah hranjenja

Vabimo vas na dogodek Motnje hranjenja z osebnega in strokovnega vidika, ki bo potekal 21. 2. 2022, s pričetkom ob 10. uri, na daljavo. Predavanje bo izvedla novinarka Danaja Lorenčič, avtorica knjige Ana v meni, kjer pripoveduje o svoji osebni izkušnji borbe z anoreksijo. V okviru dogodka za zaposlene in študente Univerze v Mariboru bo Danaja Lorenčič predstavila svojo osebno…

Zabava

Dan lego kock

Le kdo se v otroštvu ni igral z legokockami? To je igrača, ki nima ne roka trajanja ne starostne omejitve in nas spremlja že od leta 1949. In prav danes praznujemo svetovni dan lego kock – najbolj priljubljene in najbolje prodajane igrače vseh časov.

Izobraževanje, Zabava

Dan čokoladne torte

Čokoladna torta je najljubša sladica večine ljudi, zato dan čokoladne torte praznujemo vsako leto 27. januarja. Prav čokoladna torta je čar vsakega rojstnega dne in pranozvanja valentinovega. Navsezadnje nam res ni treba imeti posebnega praznovanja ali obletnice, da bi uživali v čokoladni torti.

Raziskovanje

Sodelovanje v programu Youthwise

OECD k sodelovanju v programu Youthwise vabi mlade (v starosti od 18 do 30) iz držav članic OECD. Glavni namen programa je slišati mnenja mladih ter upoštevati njihov glas pri pripravi ključnih dokumentov organizacije ter jim omogočiti sodelovanje na njenih dogodkih. Udeleženci bodo med marcem in decembrom sodelovali pri razpravah OECD, sodelovali pri dogodkih, kot so interaktivne delavnice ter sodelovali…

Izobraževanje

Začetek izpitnega obdobja

Bližamo se koncu semestra in s tem začetku izpitnega obdobja. Vsak od vas se verjetno strinja, da je izpitno obdobje čas velikega stresa, neprespanih noči in obilice dela. A z nekaj motivacije in veliko truda, se lahko vse obrestuje!

Prikaži več novic