Subscribe Now

Trending News

Zabava

KMŠ ODER

Trenutki so kot milni mehurčki. Poletijo, zastanejo in počijo. Postanejo spomini. Takšni, ki jih hitreje pozabimo. Takšni, za katere bi radi, da trajajo večno. Naj bo tvoj nastop na KMŠ odru mehurček, ki nikoli ne poči.

#ŠSUM, Aktualno, Šport

Finalni turnir univerzitetne športne lige za prvaka UM 

Na finalnem turnirju Univerzitetne športne lige za prvaka Univerze v Mariboru, smo po napetih tekmah v odličnem vzdušju podelili odličja in nagrade najboljšim ekipam v posameznih disciplinah – nogometni ligi, košarki in moški ter ženski odbojki. Hkrati smo nagradili najkoristnejše igralce (MVP) posameznih kategorij in naj strelca v nogometni ligi. Zagotovo pa so bili tudi navijači iz tribun tisti, ki so z glasnim navijanjem poskrbeli…

Izobraževanje

Bodimo ekološki ozaveščeni! 

V današnjem svetu, kjer se soočamo z izzivi podnebnih sprememb in ohranjanja okolja, je pomembno, da vsak od nas prevzame svoj del odgovornosti. Ekološka ozaveščenost ni le trend, temveč pomembno načelo, ki vpliva na naše življenje, prihodnost našega planeta in nas samih. Zavedanje o pomenu trajnostnega ravnanja, varčevanja z viri in ohranjanja okolja mora postati del naše vsakodnevne prakse. 

Univerza v Mariboru

Katere so možnosti financiranja študija v tujini? 

Pri odločitvi za izobraževanje v tujini se dijaki, študenti in njihovi starši pogosto srečujejo s ključnim vprašanjem: kako pokriti stroške tega izobraževanja? Pomembno je razumeti, da so finančna sredstva ključnega pomena za uspešen potek študija v tujini. V tem članku bomo zato raziskali različne možnosti financiranja in štipendiranja ter dali nekaj koristnih nasvetov za prihodnje študente. 

Prikaži več novic