Subscribe Now

Trending News

Kultura

Filmski natečaj za ljubitelje hrane

Inštitut Wcycle Maribor skupaj z Mestno občino Maribor in javnimi podjetji sodeluje pri izvajanju evropskih projektov, ki v središče postavljajo prehod na krožne prakse (krožno gospodarstvo) na različnih vsebinskih področjih.

Kultura

27. Zlati Boben tekmovanje Mladih Bobnarjev

Prijavi svoj najboljši video in osvoji nagrado v vrednosti 1.000 EUR. Zlati Boben še naprej podpira mlade talente na njihovi poti do uspešne kariere s predajanjem znanja in oblikovanjem platforme, kjer lahko Mladi Bobnarji razvijajo kritično mišljenje, pridobijo vpogled v stroko, iščejo navdih in pritegnejo pozornost izkušenih strokovnjakov.

Uncategorized

PCT pogoj v stavbah fakultet

Študentski svet Univerze v Mariboru je na svoji 9. izredni seji ŠS UM dne 24. 8. 2021 sprejel sklep, s katerim je pozval Vlado Republike Slovenije ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, da za študente, ki morajo za vstop v izobraževalne ustanove izkazati pogoj PCT, omogoči brezplačno testiranje. Danes je bilo našim zahtevam ugodeno.

Uncategorized

Potep po deželi tisočerih jezer

Minca Marovt, študentka Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru, je delila svojo zgodbo študija v tujini preko programa Erasmus+. Za študijsko izmenjavo si je izbrala mesto Rovaniemi na Finskem. “V začetku letošnjega leta sem se odpravila na študijsko izmenjavo na Finsko. Želja po tem, da spoznam opevani finski šolski sistem, Božička, zeleni ples severnega sija, kulturo ter ljudi, me je popeljala na…

Prikaži več novic