Študentski svet EPF v sodelovanju s Kariernim centrom Univerze v Mariboru v aprilu organizira 3 delavnice za izpopolnjevanje veščin pod imenom “Level up!”.

(Ne)varni na spletu

V današnjem internetnem svetu, ko večino stvari poteka preko interneta, telefona in računalnikov, se lahko dostikrat zgodi, da smo lahko žrtve nepridipravov, ki želijo ukrasti našo identiteto, pobrati naš denar, nas izsiljevati ali pa nam zagreniti življenje s raznimi virusi. Pomembno je, da prepoznamo nevarnosti, ki na nas prežijo na spletu in se jim skušamo izogniti.

Vsebina delavnice bo:

  • spoznati kaj pomeni varnost na spletu,
  • spoznati, s katerimi nevarnostmi se soočamo na spletu,
  • kako se zavarovati pred goljufijami.

Delavnica bo potekala v sredo, 10. aprila 2019, na Ekonomsko-poslovni fakulteti v predavalnici PA. Na delavnico je potrebna predhodna prijava, ki je možna do zapolnitve mest.

Več informacij: https://www.facebook.com/events/292326161679581/.

Digitalni marketing: osnovni koraki do uspeha

Zaradi interneta in digitalnih tehnologij je marketing dobil nove razsežnosti. Čas je, da se naučite uporabljati moč digitalnega marketinga za marketinško strategijo podjetja. Pomembno se je naučiti učinkovitega komuniciranja in pridobivanja novih strank na različnih družbenih omrežjih.  Na delavnici bodo udeleženci spoznali bi, kako z uporabo oglaševanja s plačilom na klik (PPC) pritegniti prave potencialne stranke na spletno stran, kako ustvariti in strukturirati Google AdWords račun, kako ustvarjati in izvajati uspešne e-mail kampanjo itd.

Delavnica bo potekala v sredo, 17. aprila 2019, na Ekonomsko-poslovni fakulteti v predavalnici PA. Na delavnico je potrebna predhodna prijava, ki je možna do zapolnitve mest.

Več informacij: https://www.facebook.com/events/2353813101519279/.

ABC podjetništva: kako zagnati svoje podjetje?

Vsakemu od nas se poraja vprašanje, če bi sami začeli svojo podjetniško pot. Imamo dvome, ideje, cilje, a hkrati imamo velikokrat le premalo orodij in znanj ter spodbude, da bi svoje ideje uresničili. Na podjetniško pot se ne moremo podati popolnoma brez osnovnih znanj o podjetništvu. Veliko pa nam lahko koristijo dodatni triki in namigi, katere bomo spoznali na delavnici.

Delavnica bo potekala v sredo, 24. aprila 2019, naEkonomsko-poslovni fakulteti v predavalnici PA. Na delavnico je potrebna predhodna prijava, ki je možna do zapolnitve mest.

Več informacij: https://www.facebook.com/events/587763778302090/.