Prebiranje časopisa je ena izmed prijetnejših navad, ki ti lahko polepšajo dan. Tvoj čas je dragocen in včasih ti ob vseh tvojih študijskih obveznostih kdaj zmanjka nekaj minut za branje. Delo je razvilo mobilno aplikacijo, s katero boš z aktualnimi dogodki in pomembnimi novicami vedno na tekočem.

Aplikacija za pametne telefone Delo Ekspres ti omogoča dostop do najpomembnejših novic že takoj ob jutranji kavi, kjer koli in kadar koli. Pogledaš lahko najpomembnejše zgodbe dneva skupaj z vremensko napovedjo in kulturnim dogodkom, ki jih preprosto ne smeš zamuditi.

Vsebine na aplikaciji Delo Ekspres so med delavniki osvežene dvakrat (ob 6. in 18. uri), ob vikendih in praznikih pa jih lahko prebereš v jutranji izdaji.

Aplikacijo lahko namestiš na naprave z operacijskima sistemoma iOS (iTunes) in Android (Google Play), do nje lahko dostopaš s pametnimi telefoni, ki podpirajo operacijski sistem iOS ali Android, naložiš pa jo lahko v iTunesu in Google playu.

V sklopu praznovanja Delove 60-letnice lahko študenti Univerze v Mariboru brezplačno prebirate aplikacijo Delo Ekspres.

Ponudba za študente velja do 28. septembra 2020 (študijsko leto 2019/2020). Vsak redni študent pri vpisu pridobi kodo za aktivacijo aplikacije.

Za pridobitev kode se registriraj na povezavi: http://promo.delo.si/EKSMB.

Za podrobnejše informacije o uporabniški izkušnji si lahko preneseš navodila za uporabo aplikacije in navodila za aktivacijo kode.