Pred tabo je pomembna odločitev. Samo brez panike! Informativni dnevi ti bodo v pomoč. da sprejmeš pravo odločitev za študij in si ustvariš svojo prihodnost. Obišči fakultete, sprašuj in raziskuj! Pričakujemo te in z veseljem bomo odgovorili na vsa tvoja vprašanja.

V petek in soboto, 14. 2. in 15. 2. 2020 se po celotni Sloveniji odvijajo informativni dnevi 2020. Na članicah Univerze v Mariboru informativni dnevi potekajo v dopoldanskih in popoldanskih urah.

Informativni dnevi fakultet Univerze v Mariboru bodo potekali:

  • V petek, 14. februarja 2020 ob 10. in 15. uri,
  • v soboto, 15. februarja 2020, ob 10. uri.

Poleg predstavitev na posameznih fakultetah, vas na dan odprtih vrat vabijo Študentski domovi Univerze v Mariboru, ki bo potekala 14. februarja ob 13. uri. Sprejem bo v učilnici študentskega doma 6, na Gosposvetski c. 87b v Mariboru, od koder bo voden ogled naselij Smetanova, Lent, Tyrševa in Gorkega.

Več glede Študentskih domov Univerze v Mariboru si lahko ogledaš tukaj.

Na vseh dogodkih bodo študenti dijakom pomagali pri vprašanjih, povezanimi z vpisom, študijem, možnostih dodatnega izobraževanja, štipendiranjem, izmenjavami, zaposlitvami, bivanjem v študentskih domovih in široki paleti obštudijskih aktivnostih.

Vse informacije o informativnih dneh in ostale ključne informacije najdeš na tej povezavi.

Se vidimo na informativnih dneh fakultet in Študentskih domov Univerze v Mariboru!