2. natečaj za najboljši poljudni prispevek o znanstvenem raziskovanju

2. natečaj za najboljši poljudni prispevek o znanstvenem raziskovanju

»Znanost na cesti« objavlja 2. natečaj za najboljši prispevek o znanstvenih raziskavah.

Poletna šola GGULIVRR – Lodž 2018

Poletna šola GGULIVRR – Lodž 2018

Univerza v Lodžu vabi študente Univerze v Mariboru na poletno šolo GGULIVRR – Lodž 2018, ki bo potekala v Lodžu (Poljska) med 12. in 22. septembrom 2018, v okviru katere bo potekalo študentsko tekmovanje v izdelovanju računalniških igric.

Počitniško študentsko delo – priložnost za zaslužek ali naložba v poklicno prihodnost

Počitniško študentsko delo – priložnost za zaslužek ali naložba v poklicno prihodnost?

Poletje je tu! Končno! Sedaj, ko ti ni več potrebno skrbeti za študijske obveznosti, se lahko odločiš, da boš nekaj ur dnevno namenil počitniškem študentskem delu. Študentsko delo pa ti lahko predstavlja mnogo več kot le vir zaslužka. Lahko je odlična priložnost za naložbo v poklicno prihodnost!

Natečaj za mlade modne oblikovalce

Natečaj za mlade modne oblikovalce

Center mladih Koper, prostor za kreativno preživljanje prostega časa mladih, ki je pred dvema letoma začel delovati tudi na področju razvijanja visoke mode, s podporo Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana ponovno razpisuje nagradni natečaj, tokrat na temo »Etno v novi preobleki«.

6. mladinski forum ECDP

6. mladinski forum ECDP

Evropski center za mir in razvoj (ECPD) pripravlja v sodelovanju z različnimi organizacijami 6. mladinski forum ECPD z naslovom »Youth power for the common future«, ki bo potekal 27. in 28. oktobra 2018 v Beogradu.

študentski domovi

Razpis za sprejem in podaljšanje bivanja v študentskih domovih in pri zasebnikih za 2018/2019

Objavljen je Razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2018/2019. Rok za oddajo prošnje za sprejem in podaljšanje bivanja je odprt do 16. avgusta 2018 preko portala eVŠ.

Razpis-za-vpis-v-podiplomske-študijske-programe-Univerze-v-Mariboru-v-študijskem-letu-201819

Razpis za vpis v podiplomske študijske programe 2018/19

Univerza v Mariboru je objavila razpis za vpis v podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru za študijsko leto 2018/19. Prva prijava je možna najkasneje do 10. septembra 2018! V kolikor vsa mesta ne bodo zapolnjena, se lahko ponudijo kandidatom v posebnem roku za zapolnitev mest.

Poletni odpiralni čas UKM

Poletni odpiralni čas UKM

V času poletja bodo prostori Univerzitetne knjižnice Univerze v Mariboru odprti po spremenjenem delovnem času.

Razpisano je stažiranje v misiji EULEX Kosovo

Razpisano je stažiranje v misiji EULEX Kosovo

Evropska služba za zunanje delovanje (EEAS) je objavila poziv za 6-mesečno stažiranje v misiji EULEX Kosovo. Rok za prijavo je 16. julij 2018 do 17. ure.