Art kamp 2018

Postani prostovoljec na ART KAMP-u

Si želiš postati del zgodbe ART KAMPa 2018, zelenega festivala ustvarjalnosti za družine in otroke vseh starosti? Postani njihov prostovoljec/ prostovoljka!

vabilo natečaj primavera

Umetniški natečaj Primavera 2018

Društvo likovnih umetnikov Maribor (DLUM) tudi letos vabi mlade vizualne umetnike, stare do 35 let, delujoče v Sloveniji, da s sodelovanjem pritegnejo pozornost strokovne žirije in tako osvojijo možnost skupinskega razstavljanja svojih umetniških del v rezidenčni galeriji Društva likovnih umetnikov Maribor na Židovskem trgu v Mariboru.

logotipi Energija Plus, Univerza v Mariboru, Elektro Maribor

Vabilo na slavnostno razglasitev rezultatov razpisa za izbor Najboljšega študenta Univerze v Mariboru v študijskem letu 2017/2018

Vabilo na slavnostno razglasitev rezultatov razpisa »Najboljši študent Univerze v Mariboru« Univerza v Mariboru je v sodelovanju z Elektrom Maribor d.d. in Energijo plus d.o.o. izvedla razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru v študijskem letu 2017/2018.

Sofinanciranje za študente športnike

Sofinanciranje tekmovanj za študente športnike!

Imaš vidnejše dosežke v športu? Izkoristi razpis za sofinanciranje tvojega naslednjega pomembnega tekmovanja! Študenti športniki lahko za stroške udeležbe na državnih, mednarodnih, evropskih ali svetovnih športnih tekmovanjih pridobite sofinanciranje Univerze v Mariboru v višini do 500€. Prijava poteka do 21. 5. 2018.

Nato internship

Odprt je 16. razpis za NATO Internship Programme!

Odprt je 16. razpis za prijavo na prakse, ki jih financira zveza NATO in GRANT za leto 2019. Prijava na vsako prosto mesto je odprta 4 tedne, na spletni strani redno objavljajo novo razpisane prakse. Spremljajte razpis in sproti preverjajte, ali vam bo katera od praks pisana na kožo.

outfit 7

Outfit7 Talent Camp 2018

Te zanimajo računalniške igre? Ustvarjalci Talking Toma – člani podjetja Ekipa2 – vabijo na dvotedensko poletno delavnico Outfit7 Talent Camp 2018. Že četrto leto zapored bo izbrane kandidate od ideje do izdelave mobilne igre vodila ekipa, ki ustvarja svetovne hite.

Screenshot_1

Prijavi se na EIT poletno šolo!

Še ne veste, kako boste izkoristili letošnje poletje? Prijavite se na EIT poletno šolo in se naučite kako s pomočjo novih tehnologij pretvoriti svojo idejo v poslovno priložnost. Izberite eno izmed 10 poletnih šol in se oglobite v digitalna mesta, digitalno industrijo, digitalno udobje, digitalno infrastrukturo in digitalne finance. EIT Digital organizira 10 poletnih šol…. Beri dalje