Subscribe Now

Trending News

#ŠSUM, Šport, Štipendije, Univerza v Mariboru

Poziv za prijave študentov Univerze v Mariboru za sofinanciranje stroškov udeležbe na športnih tekmovanjih v letu 2020

Na podlagi sklepa 2, ki ga je Odbor za šport Univerze v Mariboru sprejel na 1. korespondenčni seji, sklicani 12. marca 2020, pozivamo študente, da na Odbor za šport Univerze v Mariboru naslovijo vloge za sofinanciranje stroškov študentov posameznikov za udeležbo na državnih, meddržavnih oz. meduniverzitetnih tekmovanjih in prvenstvih, na katerih bodo predstavljali Univerzo v Mariboru.

Dobrodelnost

Pomoč pri varstvu otrok

Zveza študentov medicine Slovenije je skupaj z obema lokalnima društvoma ustvarila pobudo ter pričela z organizacijo varstva otrok zaposlenih v zdravstvu 1:1, kar pomeni en študent na eno gospodinjstvo. Na ta način želi pomagati pri problemu varstva otrok v primeru, da starši ne morejo zapustiti dela oziroma so z njim preobremenjeni.

#ŠSUM, Aktualno, Izobraževanje, Univerza v Mariboru

NAPOTKI V ZVEZI S KORONAVIRUSOM (Obvestilo študentom)

Univerza v Mariboru bo zaradi nevarnosti širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) od ponedeljka, 16. marca 2020 do preklica pristopila k izvedbi pedagoškega procesa na daljavo. Ker vse kontaktne ure niso primerne za izvajanje na daljavo, boste v petek 13. 3. 2020 obveščeni o tem, katere kontaktne ure se bodo izvajale na daljavo in katere se do nadaljnjega ne izvajajo in se bodo nadomeščale.

Kultura

Natečaj EKO GRAFIT

AquaSystems vabi vse inovativne in ustvarjalne študente, dijake ter ostale posameznike, ki iščete svoj kreativni prostor pod soncem, da se najkasneje do 29. marca 2020 prijavite na prvi slovenski natečaj za izdelavo ekološkega grafita EKO GRAFIT.

Prikaži več novic