Subscribe Now

Trending News

Izobraževanje, Raziskovanje

HelloAIRIS 2020 – Artificial Intelligence Training

HelloAIRIS je spletni program umetne intelegence za usposabljanje, ki ga podpira EIT Health in ga vodijo njegovi partnerji (GE Healthcare, LEITAT in KTH). Ustvarjen je bil zato, da bi udeležence seznanil z osnovnim znanjem umetne inteligence (AI), razkril in odkril njegove izzive ter zgradil skupnost radovednih in naprej mislečih posameznikov.

Dobrodelnost

21. NACIONALNI TEDEN PROSTOVOLJSTVA

Slovenska filantropija med 25. in 31. majem 2020 že tradicionalno organizira 21. Nacionalni teden prostovoljstva, katerega namen je praznovanje prostovoljstva ter prostovoljskih organizacij in zahvala prostovoljcem za njihovo udejstvovanje.

Izobraževanje

Program Uresničimo ideje išče kandidate

V okviru evropskega projekta Erasmus+ Enterpreneurship for Women in Digital World – podjetniške veščine za ženske v digitalnem svetu, ki stremi k izboljšanju digitalnih in podjetniških veščin žensk, z namenom prispevati k njihovi uspešnejši zaposljivosti, je Simbioza, skupaj s partnerskimi organizacijami, razvila izobraževalni program Uresničimo ideje. Program je namenjen ženskam, ki si želijo izboljšati svoje veščine projektnega vodenja skozi uporabo informacijsko-komunikacijskih veščin.

Kultura

Mednarodni festival “Igraj se z mano” vabi k sodelovanju

Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije vabita na 14. Mednarodni festival “Igraj se z mano”, ki bo potekal od 27. maja do 7. junija 2020, letos prvič na spletu. K sodelovanju vabijo učence in mlade vseh starosti, družine, prostovoljce in kulturne ustvarjalce. 

Prikaži več novic