Young Woman Traveler Journey Concept

Instagram fotografski natečaj Evropskega parlementa

Sodeluj na Instagram fotografskem natečaju Evropskega parlementa. Šest zmagovalcev bo imelo priložnost udeležiti se Evropskega mladinskega dogodka (EYE 2018) v Strasbourgu.

DUP_biljard_FB_cover_photo_2 (1)

Državno univerzitetno prvenstvo v biljardu

Slovenska univerzitetna športna zveza (SUSA) in Biljardna zveza Slovenije (BZS) vabita na Državno univerzitetno prvenstvo v biljardu za študijsko leto 2017/18. Prvenstvo bo potekalo  28. marca 2018 v Ljubljani.

Fotografski natečaj Podnebna pot

Fotografski natečaj Podnebna pot

V kakšnem podnebju in družbi si želite živeti do leta 2050? Katera so tista dejanja ali ukrepi, ki bodo pripomogla k želenemu podnebju? Vabljeni, da sodelujete na fotografskem natečaju Podnebna pot, ki se dotika teh vprašanj.

Poziv h kandidiranju za nagrade Univerze v Mariboru 2018

Poziv h kandidiranju za nagrade Univerze v Mariboru 2018

Razpisan je Poziv h kandidiranju za nagrade Univerze v Mariboru študentom za športne in kulturne dosežke ter razvoj na področju obštudijske dejavnosti. Bodi ponosen na svoje dosežke!

homepage-3

Poletna šola v Šanghaju

Se strinjaš, da šola ni le sedenje v učilnicah in branje učbenikov? Te ob omembi besede “potovanje” zasrbijo prsti in že mrzlično iščeš letalske karte? Potem je Shanghai Summer School nekaj kar je ustvarjeno zate. 

Objavljen razpis za študij v tujini Erasmus+ programa

Objavljen razpis za študij v tujini Erasmus+ programa

Univerza v Mariboru je objavila razpis za študij v tujini preko programa Erasmus+ v študijskem letu 2018/19. Rok za oddajo elektronske prijave ​študentov na spletni strani Univerze v Mariboru je 30. marec 2018. Študenti se morajo najprej do 15. marca 2018 prijaviti na matični fakulteti.