Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj organizira 6. karierno tržnico v živo.

6. karierna tržnica v živo bo potekala v sredo, 17. aprila 2019, na rektoratu Univerze v Mariboru (Slomškov trg 15, 2000 Maribor).

Na kariernem sejmu se boste lahko z delodajalci osebno srečali in se jim predstavili. Na enem mestu boste lahko spoznali več potencialnih delodajalcev in njihovo organizacijo, hkrati pa boste imeli priložnost povprašati po njihovih pričakovanjih in možnostih zaposlitve. Poleg mnogo delodajalcev se bodo na sejmu predstavili tudi drugi akterji, ki si prizadevajo za ustvarjanje dodatnih možnostih kariernega razvoja ter izvajajo aktivnosti, povezane z zagotavljanjem lažjega prehoda na trg dela. Rok za prijavo na sejem je 15. april 2019. Prijava je možna tukaj!

Vzporedno se boste lahko udeležili še hitrih razgovorov z delodajalci. V primeru, da se želite udeležiti hitrih razgovorov, je obvezna prijava do 11. marec 2019. Prijavite se tako, da pošljete svoj CV in spremno pismo na karierni.center@um.si z zadevo Hitri razgovor z (naziv delodajalca).

Na dan dogodka bo potekal tudi bogat spremljevalni program:

  • CV klinika.
  • Brezplačno profesionalno fotografiranje za CV.
  • Predstavitev ukrepov za mlade.
  • Dogodek Kaj se pričakuje od mladih, ki iščejo zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja?

Za dodatne informacije lahko pišete na elektronski naslov karierni.center@um.si.