Od 22. 9. do 26. 9. bodo na odprti delavnici FabLab Maribor potekali BEST TEHNIČNI DNEVI, kjer bodo udeleženci v skupinah po 4 tekmovali v razvoju izdelka na tematiko, ki bo razkrita na samem dogodku.

Tekom dogodka se boste naučili uporabe strojev ne samo v teoriji, ampak tudi v praksi.
Ekskluzivno bodo za udeležence nudili delavnice uporabe preoblikovalnih tehnologij. Rezultat dogodka bodo praktični izdelki, na katere boste ponosni!

Dogodek je POPOLNOMA BREZPLAČEN ter je namenjen vsem, ki jim teoretična znanja iz fakultet ne zadoščajo in se želijo naučiti in ustvariti nekaj več. Prvi dan bodo potekala usposabljanja, kjer bodo udeleženci spoznali osnove MAG varjenja, CNC rezkanja in laserskega graviranja. Naslednji dan bo udeležencem predstavljena tema končnih izdelkov, ki jih bodo s pomočjo strojev morali izdelati v predhodno določenih ekipah v omejenem času.

Za izdelavo izdelkov boste imeli 3 dni časa. Med delom bodo prisotni mentorji iz FabLab Maribor, ki vas bodo usmerjali in poskrbeli za varnost pri delu. Zadnji dan bo na vrsti predstavitev končnih izdelkov in pogostitev. Na dogodku bo poskrbljeno tudi za hrano in pijačo.

Prijavite se posamezno, nato pa boste na dogodku razdeljeni v skupine po 4 ljudi. Če se prijavljate s prijatelji, pa nam to na začetku dogodka sporočite, da vas uvrstimo v enako ekipo.

Prijavni obrazec in urnik najdete na spodnji povezavi:
https://forms.gle/pi9neFEwbr8yyj6aA

Nadaljnje informacije o dogodku in facebook dogodek najdete na tej povezavi: https://www.facebook.com/events/2736750953272078/

Se vidimo!