Inštitut za zdravje in okolje v okviru Partnerstva za okolje in zdravje organizira razgiban webinar z naslovom Vidiki kakovosti zelenih površin za mlade, ki bo potekal v torek, 11. 5. 2021, od 14.30 do 16.30 preko spletne platforme Zoom.

Dogodek je namenjen predvsem mladim od 15 do 25 let, na njem pa bodo predstavljeni vidiki kakovosti zelenih površin in kakšni so pristopi načrtovanja zelenih površin in možnostih njihove uporabe. Kakšne so prepoznane potrebe mladih glede zelenih površin in vrstah uporabe ter preko interaktivne razprave z udeleženci preverili ali te strokovno prepoznane potrebe držijo in so aktualne.Na dogodku bodo imeli udeleženci možnost predstaviti v čem sami vidijo probleme pri uporabi zelenih površin in predstaviti svoje ideje za izboljšanje stanja.

Prijava na dogodek: https://forms.gle/jerstEtkouaLZNXQ8

*Webinar “Vidiki kakovosti zelenih površin za mlade” organizirata Urbanistični inštitut Republike Slovenije in Inštitut za zdravje in okolje v okviru projekta Partnerstvo za okolje in zdravje, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije

Vir: Inštitut za zdravje in okolje