Ponovno je tu neprecenljiva priložnost, da se mladi talenti predstavijo stroki na najpomembnejšem festivalu kreativnih komunikacij. Natečaj za mlade kreative je odprt do 13. maja 2022.

31. Slovenski oglaševalski festival vabi vse mlade k prijavi na natečaj za izbor Mladih kreativcev 2022. Prijave so odprte do 13. maja 2022. Izkoristi to neprecenljivo priložnost, da kot mlad kreativen talent predstaviš širši slovenski stroki svoje ideje.

Pravila igre so sledeča: po uvodnem brifu bodo tekmovalci morali v 24 urah zasnovati integrirano digitalno kampanjo, ki bo odgovorila na predstavljene izzive partnerja Zavarovalnice Triglav. Najboljši pari bodo v ožjem izboru pred žirijo in sotekmovalci predstavili svoje rešitve, najboljši trije pari pa se bodo pomerili še na velikem odru 31. SOF-a.

Zmagovalni par bo izbrala petčlanska komisija, ki ji bo predsedoval Tine Lugarič, soustanovitelj in kreativni direktor studia Trampolin. Pri ocenjevanju konceptov integriranih digitalnih kampanj se mu bodo pridružili še Julija Kotnik, strokovna vodja Zavarovalnice Triglav, Matjaž Germ, kreativni direktor v Agenciji 101, Mirka Modrinić, kreativna direktorica v agenciji Pristop in Nina Tanhofer, direktorica digitalnih komunikacij v agenciji Herman & partnerji.

Zmagovali par bo odpotoval v Lizbono, kjer se bo med 1. in 4. novembrom 2022 brezplačno udeležil mednarodne konference WEB SUMMIT. Da bo doživetje še lepše, bosta zmagovalca prejela vsak 500 evrov žepnine.

Za več informacij se lahko obrneš na Slovenski oglaševalski festival na mk@sof.si, kjer zbirajo tudi prijave do 13. maja oziroma do zapolnitve mest, ali pa obišči spletno mesto https://sof.si/tekma/mladi-kreativci.