Svetovna organizacija za intelektualno lastnino (WIPO) vabi mlade izumitelje, ustvarjalce in podjetnike na spletni seminar na temo intelektualne lastnine z naslovom »Mladi in intelektualna lastnina – pregled storitev in pobud Svetovne organizacije za intelektualno lastnino«. Seminar bo potekal 28. junija ob 15. uri v angleškem jeziku.  

Program seminarja in dodatne informacije so na voljo spletni strani WIPO. Udeležba je brezplačna, zainteresirani pa se lahko prijavijo na tej povezavi.

Na tem interaktivnem srečanju boste izvedeli, kako lahko mladi izumitelji, ustvarjalci in podjetniki uporabljajo intelektualno lastnino za doseganje svojih ciljev, ustvarjanje dohodka, ustvarjanje delovnih mest, reševanje lokalnih in globalnih izzivov ter podpiranje razvoja svojih skupnosti.

Cilj tega spletnega seminarja je navdihniti in spodbuditi mlade podjetnike k dostopu do storitev intelektualne lastnine in njihovi uporabi s pomočjo najboljših praks pri razvoju podjetij. Mladi podjetniki bodo lahko izmenjali mnenja o vprašanjih, povezanih z intelektualno lastnino za mlade, se učili iz prve roke, iz izkušenj vrstnikov in izkoristili znanje in izkušnje naše ekipe WIPO. Na voljo bodo tudi dodatna podpora in dejavnosti za nadaljnje ukrepanje.