Ste pripravljeni na nepozabno izkušnjo, polno novih prijateljstev in priložnosti? Pridružite se nam na sejmu mobilnosti Erasmus Mobility Fair, ki ga organizira Univerza v Mariboru. Skupaj z več kot 100 mednarodnimi študenti iz več kot 20 držav boste lahko:

Ustvarili mednarodne vezi: Sejem vam omogoča, da spoznate tuje študente iz vse Evrope, kar bo obogatilo vašo mrežo poznanstev in vam omogočilo, da razširite svoj mednarodni krog prijateljev.

Odkrili nove možnosti za študij: Imeli boste priložnost, da se seznanite z univerzami, ki jih lahko obiščete v okviru programa Erasmus+.

Izvedeli iz prve roke: Tujim študentom lahko postavite vprašanja o njihovem življenju in študiju ter si pridobite dragocene izkušnje iz prve roke.

Informacije o prijavi: Na sejmu boste dobili vse potrebne informacije o postopku prijave na Erasmus+ izmenjavo, kar vam bo olajšalo pripravo na to pomembno izkušnjo.

Sejem bo potekal v petek, 20. 10. 2023, med 12. in 14. uro v prostorih Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (FERI), na Koroški cesti 46 v Mariboru.

Pridružite se sejmu mobilnosti Erasmus Mobility Fair in izkoristite edinstveno priložnost za osebno in akademsko rast!