V Univerzitetni športni ligi za prvaka Univerze v Mariboru je nedavno uspešno zaključen redni del sezone v disciplinah nogometa in košarke. Tekmovalci so se pomerili v razburljivih dvobojih, ki so navdušili športne navdušence in pripadnike univerzitetne skupnosti.

Nogomet: Tekmovanje, polno strasti in izjemnih predstav

V nogometni konkurenci so se ekipe pomerile v napetih obračunih, kjer so se prikazale odlične taktične poteze, spretnost in vztrajnost igralcev. Ekipe z najboljšimi rezultati v rednem delu so se uvrstile naprej v izločilne boje, kjer jih čaka boj za prestižni naslov prvaka Univerze v Mariboru. Rezultati in lestvica so na voljo na uradni strani Univerzitetne športne lige za prvaka UM.

Košarka: Sijajne predstave in tesne zmage

Tudi v košarkarskem tekmovanju ni manjkalo napetosti. Ekipe so se pomerile v izjemno konkurenčnih dvobojih, kjer so se izkazale tako izkušene ekipe kot tudi mladi in obetavni posamezniki. Redni del tekmovanja je postregel z odličnimi predstavami, rezultati pa so odločili o uvrstitvah v nadaljnje fazo tekmovanja.

Odbojka: Ženske in moški nadaljujejo z rednim delom tekmovanja

Tekmovanja v rednem delu v odbojki za ženske in moške še niso zaključena, zato lahko tekme še naprej spremljate v živo. Razpored tekem in podrobnejše informacije so na voljo na uradni spletni strani.

Povabilo za ogled tekem

Vabimo vse študente, zaposlene ter zveste navijače, da si v živo ogledajo nadaljevanje tekmovanj v odbojki. Razporedi tekem so objavljeni tukaj: https://ssum.um.si/univerzitetna-sportna-liga-za-prvaka-univerze-v-mariboru/

Univerzitetna športna liga za prvaka Univerze v Mariboru predstavlja vrhunec športnega duha, ekipnega sodelovanja ter osebne predanosti. Tekmovalci so že pokazali svoj športni potencial, zdaj pa se veselimo še bolj napetih trenutkov in strastnih navijačev v nadaljevanju tekmovanja. Ne zamudite priložnosti, da podprete svojo ekipo in doživite nepozabne športne trenutke na Univerzi v Mariboru.