Si inovativen? Si kreativen? Imaš ideje? Potem iščemo prav tebe – prijavi se na študentski natečaj MOJA IZBIRA = VEŠ, KAJ JEŠ IZBIRA!

Tema natečaja je razvoj izdelka, primernega za prodajo v prodajnih avtomatih. Prijaviš se lahko sam ali z ekipo somišljenikov z iste ali še bolje različnih fakultet. Razvij izdelek po svojem okusu in morda ga boš lahko v prihodnje kupil tudi na prodajnem avtomatu na svoji fakulteti. Časa za prvo fazo ni veliko. Tvojo prijavo pričakujemo do 1. 12. 2020. Srečno!​

avtomati.png

Namen natečaja MOJA IZBIRA = VEŠ, KAJ JEŠ IZBIRA! je oblikovanje in izbor inovativnega izdelka za izboljšanje ponudbe v prodajnih avtomatih po Sloveniji. Študentski natečaj je odlična priložnost za podjetne in ambiciozne študente, da pridejo v stik z reševanjem povsem konkretne problematike. Zmagovalna ekipa oziroma ideja bo prejela strokovno pomoč pri razvoju izdelka in pripravi dokumentov za prijavo na tekmovanje Ecotrophelia Slovenija 2021. Ekipi, ki jo lahko sestavlja do 5 študentov bomo torej partnerji na projektu nudili pomoč v obliki mentorstva, in sicer tako na strokovnih področjih, kot pri pripravi komunikacijskega, marketinškega načrta.

Projekt MOJA IZBIRA = VEŠ, KAJ JEŠ IZBIRA sofinancira Ministrstvo za zdravje RS v okviru programov na področju prehrane in telesne dejavnosti za zdravje do leta 2022. Partnerji na projektiu pa so Univerza v Mariboru, Fakulteta za zdravstvene vede, Zveza potrošnikov Slovenije in Društvo za Zdravje srca in ožilja Slovenije.

Podrobni pogoji natečaja se nahajajo v prilogi.

PRILOGA

Natečaj .pdf