Študentski svet Univerze v Mariboru v sodelovanju z mednarodno pisarno Univerze v Mariboru organizira tečaje tujih jezikov za študente Univerze v Mariboru. Na voljo so tečaji petih tujih jezikov (angleščine, nemščine, španščine, ruščine in kitajščine) različnih stopenj.

Prijava na jezikovne tečaje se odpre 8. 10. 2020 ob 12:00! Pohiti, število mest je OMEJENO! Za prijavo potrebuješ študentsko identiteto.

Prijavite se lahko na ENEGA izmed naslednjih tečajev:

  • Angleščina – srednja stopnja (B1–B2)

Predavateljica: Vesna Cacio Vukmir
Termin: ponedeljek ob 16.00

  • Angleščina – višja stopnja (C1)

Predavateljica: Vesna Cacio Vukmir
Termin: sreda ob 16.00

  • Nemščina – začetna stopnja (A1)

Predavateljica: Tatjana Lubej
Termin: sreda ob 16.00

  • Nemščina – srednja stopnja (B1–B2)

Predavateljica: Anja Urekar
Termin: torek ob 16.00

  • Španščina – začetna stopnja (A1)

Predavateljica: Juan Moreno
Termin: torek ob 17.00

  • Španščina – srednja stopnja (B1–B2)

Predavateljica: Juan Moreno
Termin: četrtek ob 17.00

  • Ruščina – začetna stopnja (A1)

Predavateljica: Tatjana Zafošnik
Termin: ponedeljek ob 16.00

  • Kitajščina – začetna stopnja (A1)

Predavateljica: Mojca Seljak
Termin: sreda ob 17.30

Cena posameznega tečaja znaša 25,00 EUR. Po prijavi bo študent preko elektronske pošte prejel položnico, katere plačilo bo predpogoj za končno prijavo.

Tečaji angleščine, nemščine in ruščine se bodo izvajali na rektoratu Univerze v Mariboru (Slomškov trg 15, 2000 Maribor), tečaja kitajšine in španščine pa se bosta izvajala v prostorih Pravne fakultete Univerze v Mariboru (Mladinska ulica 9, 2000, Maribor). Vsi tečaji, razen jezikovnega tečaja kitajščine, so 30-urni. Potekali bodo 1 krat tedensko po 3 šolske ure, skupaj 10 tednov. Jezikovni tečaj kitajščine bo 60-urni in bo potekal 1 krat tedensko po 3 šolske ure, skupaj 20 tednov.

Na jezikovne tečaje se lahko prijavijo študenti Univerze v Mariboru. Za posamezen tečaj je na voljo 25 mest. Študent se lahko prijavi le na en tečaj, v kolikor se prijavi na več tečajev, bodo vse njegove prijave zavržene.

Jezikovni tečaji (španščina) bodo letos na voljo tudi študentom dveh dislociranih enot Univerze v Mariboru na lokaciji njihovih fakultet. Več informacij bo objavljenih na kanalih Študentskega sveta Fakultete za varnostne vede UM in Fakultete za turizem UM.

Če ste se na tečaj prijavili in nato ugotovili, da vam termin ne ustreza in bi se želeli odjaviti, lahko to storite na povezavi in klikom na MOJE PRIJAVE.

Za vsa dodatna vprašanja se obrnite na naslov: tecaji.ssum@um.si.